Chef (Kock) Bankett och festvåning
Clarion Hotel Post / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel Post i Göteborg Clarion Hotel Post uppförs i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.Ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med Norda Grill i spetsen har skapats av Marcus Samuelsson.
Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.
Clarion Hotel Post - the new face of Gothenburg.
I januari 2012 öppnar vi portarna till Nordens mest spännande hotell med en helt ny och unik mötesplats i hjärtat av Göteborg i gamla anrika Posthuset vid Drottningtorget. Hotellet skall vara en förebild och ledstjärna för framtidens nya Göteborg och du kommer att vara en del av vår satsning " The New Face of Gothenburg". Vi skall tillsammans skapa Göteborgs mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att Clarion Hotel Post ska ha den absolut bästa personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi söker därför kreativa och personliga talanger som kan leverera en service utöver det vanliga. Vi välkomnar din drivkraft och passion för att leda, utveckla och skapa extraordinära resultat.
Till hotellet söker vi nu ytterligare en talang: "Chef (kock) Bankett & Festvåning"
Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten?
Chef (C) rapporterar till Sous chef (SC)
I tjänsten ingår:
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta..
• Genomgång och förberedelse av arrangemang tillsammans med Sous Chef/HC/EC.
• Daglig mise en place, a la carte, luncher, brunch/festvåning m.m.
• Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass.
• Ansvara för att hålla ordning och reda på lagret.
• Ta hand om varuleveranser.
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
• Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Hotel Post.
• Väl insatt i menyer och dryckesutbud.
• Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
• Vara behjälplig och assistera övriga kollegor på andra positioner i köket vid behov.
• Deltar aktivt på avdelningsmöten.
• Att behandla våra gäster och kollegor med respekt.
• Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster.
• Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till SC.
• Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir korrekt bemötta.
• Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
• Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Följa företagets policies.
• Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2.
För mer information om Clarion Hotel Post besök gärna vår webbsida
www.clarionpost.se Redan nu kan du söka ovan utlysta tjänst även fast tillträdesdatumet är längre fram i tiden. Rekryteringsprocessen med audition, pulsmöten och intervjuer kommer att pågå under perioden augusti/september.
Lycka till!
Publiceringsdatum2011-06-12Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-08-31
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Ansökan sker via företagets webbplats.
KontaktJimmy Lappalainen, +46 709875015
FöretagClarion Hotel Post
AdressClarion Hotel Post
c/o Choice Hotels Sweden AB Box 7620
10394 Stockholm
Jobbnummer 959717
Observera att sista ansökningsdag har passerat.