Assisterande Köksmästare till Event och Bankett
AB Nya Grand Hotel / Kockjobb / Stockholm
2025-06-17
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos AB Nya Grand Hotel i Stockholm OM ROLLEN
I vår ständiga strävan att alltid utveckla och kvalitetssäkra vår mat- och dryckesavdelning söker vi dig som idag arbetar som assisterande köksmästare eller dig som känner dig redo att ta nästa steg i karriären! Du ska med passion och kunskap vara med och skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster samtidigt som du är en ledare och förebild för teamet. Vi letar därför efter dig som är genuint intresserad av mat, känner dig bekväm och rejält hemmastadd i ett eventkök samt besitter tydliga ledaregenskaper.
Du kommer att vara del i ett engagerat och rutinerat team bestående av tre kockar, en souschef och köksmästare som dagligen arbetar tillsammans för att överträffa våra gästers förväntningar. Rollen som Assisterande köksmästare är främst en operativ tjänst då du spenderar majoriteten av din tid i köket med att coacha och leda kockarna samt souschef samtidigt som du vid behov stöttar upp köksmästaren i det dagliga arbetet.
Gemensamt för alla som arbetar i köket är att vi har ett genuint intresse för yrket där vi lagar internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Alla event är unika med varierat antal gäster, oavsett antal så ska service och kvalitet genomsyra hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet även för dig.
Det kommer stundtals att krävas en del flexibilitet och hårt arbete.
Att vara stresstålig och lösningsorienterad är därför en klar fördel. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna varierar och förläggs till såväl dagtid, kvällar som helger.
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är prestigelös, positiv och strukturerad
Har minst 1 års tidigare erfarenhet av att arbetsleda i ett kök
Har ett genuint intresse och passion för att skapa högkvalitativa gastronomiska upplevelser.
Du har mellan 5- 8 års yrkesvana - tidigare erfarenhet från bankettverksamhet och internationellt kök är meriterande.
Uppskattar variationen som ett eventkök erbjuder, där varje event är unikt och antalet gäster varierar.
Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet.
Du har tidigare vana från att leda ett team och känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet.
Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala flytande svenska eller engelska.
VI ERBJUDER
En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda.
En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster
Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter
Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse.
Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group.
Tillträde av tjänsten är under hösten 2025
Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.
Som en del av vår rekryteringsprocess utför vi bakgrundskontroller.
Vi motser din ansökan senast 30/9-2025, intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ersättning Lön enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2025-12-04
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare AB Nya Grand Hotel (org.nr 556028-5941),
https://grandhotel.se/ Arbetsplats Grand Hôtel Stockholm
Kontakt Sofie Bredenberg
sofie.bredenberg@grandhotel.se Jobbnummer 9392988