Är du vår nya 1:e kock med lunchansvar?
Htl Hotels AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Htl Hotels AB i Stockholm The essence of a great hotel experience. HTL is a new hotel chain for the modern traveler who wants a great hotel experience in the best city centre locations at an attractive price. The idea is simple: leave out the unnecessary and enhance the quality of the necessary. HTL has global ambitions and the plan is to have 20 HTL up and running in major Nordic cities within five years. The first HTL opened in Stockholm, May 2014 and we are opening two new HTLs in Oslo in 2015.
Är du vår nya 1:e kock med lunchansvar?
I maj 2014 öppnade vi dörrarna till HTL Kungsgatan Stockholm med 274 rum och ett nytt, spännande Loungekoncept. Vi vill bli en naturlig mötesplats för både hotellgäster såväl som Stockholmsbor med kvalitativ mat och dryck från hela världen.
De flesta hotell har stjärnorna på en skylt utanför entrén, vi har istället valt att anställa våra stjärnor och vi söker nu 1 ny kock till köket. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gästservice.
Drivs du av att ge exceptionell service och se nöjda gäster? Brinner du för att laga riktigt bra mat från världens alla hörn? Blir du engagerad av att verka i en liten och entreprenöriell verksamhet med högt uppsatta mål? Vill du vara med och driva det första hotellet i ett nytt och framgångsrikt hotellkoncept?
Ditt huvudsakliga ansvar är att säkerställa att alla våra gäster får en smakupplevelse då de kommer hem till oss, både under lunch- samt kvällsserveringen. Vi lever upp till HTLs fokus på en hög kvalitet och gästservice där våra gäster alltid möts av ett leende.
Du är engagerad och brinner för kvalitet, spännande smakkombinationer och snygga upplägg. Du trivs med att vara ute i matsalen bland gästerna och stolt visa upp vad du har åstadkommit.
I din tjänst som 1:e kock kommer du ha stort lunchansvar, beställningsansvar samt menyplanering tillsammans med köksmästaren.
Erfarenhet: Minimum 4 års erfarenhet av A la carte kök. Engagemang och flexibilitet är något du besitter samt att du är en teamplayer tar vi för givet.
Placering: HTL Kungsgatan Stockholm.
Arbetstid/varaktighet: Heltid, tillsvidare. Mestadels vardagar och dagtid, men kvällstjänstgöring kan förekomma. Tjänsten ska tillsättas i februari. Lön efter kvalifikationer och erfarenhet.
Välkommen att skicka din ansökan och CV senast den 20 februari 2015 till
niclas.fogelberg@htlhotels.comAnsökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceringsdatum2015-02-10Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
niclas.fogelberg@htlhotels.comKontaktNiclas Fogelberg, Kökschef 0731481022
stefan.pedersen@htlhotels.comFöretagHtl Hotels AB
AdressHtl Hotels AB
Barnhusgatan 12 10 Tr
11123 Stockholm
KontorsadressKungsgatan 53
Stockholm
Visa på karta
Jobbnummer 2159039
Observera att sista ansökningsdag har passerat.