Ambitiös kock för hotell och konferensverksamhet

First Hotel Norrtull / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos First Hotel Norrtull i Stockholm

First Hotels är en av Skandinaviens ledande hotellkedjor med 61 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige och Danmark. First Hotels grundades 1993. Vår målsättning är att erbjuda vår gäster kvalitetsupplevelser och individuella val. Alla våra hotell är unika när det gäller stil, atmosfär och design.
Beläget nära Stockholm city i en av stadens mest karaktäristiska byggnader hittar du First Hotel Norrtull - ett hotell med en helt egen själ. Den här fantastiska k-märkta byggnaden från 1920-talet har tidigare varit Sveriges Vin och Spritcentral. Hotellet har bevarat den industriella känslan, förnyat med en varm ombonad twist. Idag finns här 129 hotellrum samt konferens- och eventytor för upp till 400 personer.

Du kommer ingå i ett team som vill utveckla vår verksamhet under hösten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av matlagning för lunch, affärslunch, event och a la carte.

Arbetstiden är varierande dag, kväll och helg.

Intervjuer sker löpande, Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. omgående!

Välkommen med din ansökan!

Publiceringsdatum
2014-06-13

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Dag, Kvälls- och helgarbete

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: jobb@hotelnorrtull.se

Kontakt
Marco Adrin, Kökschef 08-300 350

Företag
First Hotel Norrtull

Adress
First Hotel Norrtull
S:t Eriksgatan 119
11343 Stockholm

Övriga kontaktuppgifter
E-postadress: info.norrtull@firsthotels.se

Jobbnummer
1909567

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från First Hotel Norrtull

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos First Hotel Norrtull: