Souschef till Maryhill Estate

ESS Hotel Group AB / Kockjobb / Landskrona
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Landskrona, Svalöv, Kävlinge, Helsingborg, Bjuv eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos ESS Hotel Group AB i Landskrona, Malmö, Ystad, Falkenberg, Härryda eller i hela Sverige

Detta kommer vara långt mer än "bara ett jobb" för dig, du kommer vilja stråla och leverera oavsett vilken plats du har i vår fantastiska destination, Maryhill Estate. Har vill vi förädla historian och skapa känslan av passion på en helt ny nivå. De är här drömmar slår in, både för medarbetare liksom gäster.
Mat som speglar de franska klassikerna som tillsammans med våra skånska stoltheter skapar kvalité och passion. Vi ser grillat pitabröd fån grekiska öar och fyllig Burrata från de bubblande Italien. Matupplevelsen kommer ligga oss extremt varmt om hjärtat, alla kommer vilja smaka på Maryhill.
Innan vi kikar på ditt CV behöver vi stämma av så att du känner igen dig i personlig, lekfull, professionell och passionerad - det är våra värderingar vi efterlever både mot varandra och våra gäster. Om du går det, då är du redo att bli en Mary Magic.
Så, vem är du
Som Souschef kommer du att spela en central roll i vår köksverksamhet. Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team och arbeta nära vår kökschef för att säkerställa att våra menyer håller högsta standard och motsvarar våra gästers förväntningar. Du är en naturlig ledare och har en passion för att skapa kreativ och smakrik mat.
Du är flexibel, lösningsorienterad och har ett skarpt öga för detaljer.
Utöver det tror vi att du behöver:
Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som kock, gärna som Souschef
Starka ledarskapsförmågor och en coachande attityd
Hög känsla för hygien och säkerhet i köket
Kreativitet och förmåga att utveckla nya maträtter och koncept
Goda kunskaper i svenska eller engelska

Hur kan en dag se ut?
Assistera kökschefen med menyplanering och utveckling
Leda och inspirera köksteamet i det dagliga arbetet
Säkerställa att maten håller hög kvalitet och serveras enligt våra standarder
Övervaka lagerhållning och beställningar
Följa och upprätthålla hygien- och säkerhetsstandarder i köket
Bistå med kreativa idéer och nya rätter till menyn


Publiceringsdatum
2024-09-03

Om tjänsten
Anställningsform: 100% tillsvidare. Dag, kväll och helgTillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse
Om processen:Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 20:e september
Uppfyller du inte alla exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå, vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning.
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag. Samtotroliga kollegor och kanske till och med vänner för livet!

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-09-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
ESS Hotel Group AB (org.nr 556710-8047), http://www.essgroup.se

Arbetsplats
ESS Group

Jobbnummer
8877322

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från ESS Hotel Group AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos ESS Hotel Group AB: