Souschef Radisson Blu Hotel Malmö
Radisson Blu Hotel Malmö / Kockjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Malmö,
Burlöv,
Lomma,
Staffanstorp,
Vellinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Hotel Malmö i Malmö HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Delegera och fördela arbetet till samtilga i köket för att nå en jämn kvalitet.
Att säkerställa att samtliga riktilinjer följs
Följa hygien- och säkerhetsföreskrifter
Utveckla produkt, menyer tillsammans med Köksmästaren.
Att aktivt arbeta med HACCP och Egen kontroll
Följa Radisson Blu servicestandards och koncept och se till att möta avdelningens och hotellets mål och policies samt lag och avtal.
DIN PROFIL
Du har minst 3 års erfarenhet av liknande jobb, gärna från hotell & konferens.
Du har mycket goda ledaregenskaper med förmågan att leda, motivera och utveckla din personal. Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå. Kandidaten ska även ha en positiv service-attityd gentemot gäster och medarbetare, Yes I Can-attityd som är vårt väletablerade servicekoncept. Behärskar svenska, engelska väl i tal som skrift.
Radisson Blu Hotel Malmö har 229 rum och 25 konferenslokaler, Restaurang, Banketttvåning och Lobbybar. Hotellet ligger 5 minuter från Centralstationen i Malmö och ingår i Radisson Hotel Group, en av världens snabbast växande hotellkedjor. Om du är intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter, så kan det här vara rätt tjänst för dig!
Vi söker en entusiastisk kreativ och driftig Souschef som rapporterar till vår Köksmästare.
Publiceringsdatum2018-10-04Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-11-01
Ange följande referens när du ansöker: Souschef
KontaktSonja Dive
Sonja.dive-dahl@radissonblu.comFöretagRadisson Blu Hotel Malmö
AdressRadisson Blu Hotel Malmö
Östergatan 10
21125 MALMÖ
KontorsadressÖstergatan 10
Jobbnummer 4382905
Observera att sista ansökningsdag har passerat.