Souschef Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm / Södermalm / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Hotel Stockholm / Södermalm i Stockholm

Nordic Choice Hotels AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 6.2 miljarder kronor och mer än 9200 anställda. Koncernen marknadsför över 170 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection, Clarion och Nordic Hotels & Nordic Resorts på den nordiska marknaden. Noridc Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda.

Clarion Stockholm är ett av stans största hotell. Food- & beverage delen är en otroligt viktig del i vårt koncept och vi söker nu en driven souschef som vill vara med och utveckla detta ytterligare. 

Vi söker dig som vill bli vår nya souschef och som tillsammans med vår Head Chef och köksteamet tar köket till nya höjder

Vi söker vi dig som brinner för att varje gäst som besöker oss skall få en unik upplevelse. Du är flexibel, positiv och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Utöver det är du professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor och du är en god arbetsledare som inspireras av att driva dina medarbetare framåt.

Som souschef ansvarar du bland annat för

• Planering av kökets drift tillsammans med head chef.
• Schemaplanering och ansvar över att det är rätt bemanning på varje skift.
• Arbetsledning och personalansvar.
• Att samtlig personal som arbetar i köket har kunskap och kännedom om grundläggande livsmedelshygien, egenkontroll etc.
• Att säkerställa att vi håller högsta kvalitet på den mat vi serverar genom delaktighet i menyutveckling, kontroll av mice en place och inköp.
• Ansvar av menyutveckling, kalkylering av råvarukostnader samt inköp och inventering.  Menyplanering inför menybyten, menyprovningar etc.

Utöver detta ser vi att du som söker har en hög ambitionsnivå, är kreativ, inspireras av högt tempo och är bra på att motivera ett team så att de presterar på topp. Vi ser gärna att du har haft liknande position i minst fem år. En hög ambitionsnivå och ständig vilja att utvecklas ser vi som en självklarhet.

För dig med rätt attityd erbjuder vi ett spännande och varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i Skandinaviens största och snabbast växande hotellkedja.

Läs gärna mer om oss på www.clarionstockholm.se

Tjänsten innefattar varierande arbetstider och helgtjänstgöring.

Ansökan görs via länken nedan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vågar du anta utmaningen? Välkommen med din ansökan!

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare

Publiceringsdatum
2015-05-08

Ersättning
Efter överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-05-29
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Frederic Bertuit

Företag
Clarion Hotel Stockholm / Södermalm

Adress
Clarion Hotel Stockholm / Södermalm
Ringvägen 98
10460 Stockholm

Kontorsadress
Ringvägen 98

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2285141

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Hotel Stockholm / Södermalm

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Hotel Stockholm / Södermalm: