Souschef
Cottino's Skafferi AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Cottino's Skafferi AB i Stockholm,
Järfälla eller i
hela Sverige Vi söker nu en Souschef till Cottino's Skafferi.
Restaurangen är en viktig del av konceptet och vi ställer höga krav på oss själva i form av kvalitet och service.
Hos oss är kunden i centrum och du som en av dom ansvariga i köket förväntas kunna serva såväl kunder delin som leda köket.
Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande jobb, där ambition och personkemi är viktiga parametrar då vi alla jobbar som ett gränslöst team. Du är nyfiken och vill utvecklas, lära dig och våra arbetskamrater nya saker såväl inom mat och smak.
Du har en passion för yrket och en stolthet i det du gör och visar det genom att vara ett föredöme för resten av personalen. Din lägstanivå är hög.
Du har en naturlig förmåga att skapa gruppkänsla och leda våra medarbetare. Hos oss är personalen viktig och vi vet att vi aldrig blir bättre än vår svagaste länk. Det är därför du/vi lägger ner mycket tid på att utbilda och stödja de som behöver det.
Mat skall vara din passion och du ska brinna för att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse.
Du har jobbat som Souschef tidigare eller 1:e kock ett par år och känner nu att du är redo för större utmaningar.
Du ska ha en naturlig känsla för att kombinera smaker och råvaror.
Du är noggrann med beställningar och städning.
Du ansvarar bla för Inköp, kalkylering, schemaläggning och inventering.
Du har givetvis 3-årig Hotell och restaurang utbildning i grunden eller liknande, du skall ha jobbat minst 6 år inom restaurang, tidigare personalansvar meriterande men inte ett krav.
Cottino's Skafferi är en kött- och delikatessbutik, restaurang och bageri.
Vi har en långsiktig plan på att etablera oss i det övre skiktet i Stockholms restaurang och köttutbud.
I restaurangen är målet att ha levande menyer såväl för mat som för dryck.
Med gästbryggare, viner i små partier en levande dryckeslista som följer såväl säsong som meny.
I butik och restaurang kommer vi att jobba i största möjliga mån med hela djur från närområdet, och det är kärnan i verksamheten.
Vi kommer att jobba med förädling av kött genom hängmörning, egen produktion av chark i symbios med restaurangen.
Som ett komplement till restaurangen och delin kommer bageriet som är tänkt att förse butik och gäster med väldoftande bakverk.
Vi öppnar för frukost klockan 07,00 och för lunch klockan 11,00, butiken är öppen hela dagen. Restaurangen öppnar 17,00 för middag och stänger mellan 21-23. Detta måndag till lördag eventuellt även söndagar.
Cottino's Skafferi är en restaurang med kött- och delikatessbutik och bageri.
Vi har en långsiktig plan på att etablera oss i det övre skiktet i Stockholms som restaurang och vårt köttutbud.
I restaurangen är målet att ha levande menyer såväl för mat som för dryck.
I butik och restaurang kommer vi att jobba så mycket som möjligt med hela djur från närområdet, och det är det som ska bli kärnan i verksamheten.
Vi kommer att jobba med förädling av kött genom hängmörning, egen produktion av chark i symbios med restaurangen.
Som ett komplement till restaurangen och delin kommer bageriet som är tänkt att förse butik och gäster med väldoftande bakverk.
Vi öppnar för frukost klockan 07,00 och för lunch klockan 11,00, butiken är öppen hela dagen. Restaurangen öppnar 17,00 för middag och stänger mellan 21-23. Detta måndag till lördag eventuellt även söndagar.
Cottino's Skafferi är den Urbana lanthandeln där du kan stanna till och handla set du vill äta eller bli serverad på plats. Vi serverar frukost och lunch och a la cart.
Publiceringsdatum2016-12-01Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-12-08
FöretagCottino's Skafferi AB
AdressCottino's Skafferi AB
Berg
16853 Bromma
KontorsadressBerg
Jobbnummer 3191635
Observera att sista ansökningsdag har passerat.