Sous chef och Extra kockar/Kallskänkor julbord

Hotel Foresta AB / Kockjobb / Lidingö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Lidingö, Solna, Stockholm, Danderyd, Sundbyberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Hotel Foresta AB i Lidingö

Foresta har varit en viktig mötesplats sedan 1910 då den vackra borgen byggdes. Idag är Foresta ett aktivt hotell med 95 rum och ett tjugotal konferenslokaler, bl a den kända Millessalen. Sedan 1997 tillhör Foresta den internationella hotellkedjan Best Western. Food & Beverage avdelningen består av en festvånings-, a la carte- och konferensrestaurang med kapacitet att servera upp till 400 personer, en bistro samt flertalet barer. Ytterligare utveckling av avdelningens lokaler planeras.

Vi behöver förstärka vårt duktiga köksteam med en Sous Chef. Vi vill att Du har minst fem års erfarenhet av arbete i a la carte- och festvåningskök med liknande arbets uppgifter. Samt att Du brinner för matlagning. Du skall ha en personlig drivkraft att ständigt överträffa gästens förväntningar. Samtidigt ska Du vara stresstålig och noggrann. Du trivs lika bra i kallkök som varmkök.

Stämmer ovanstående beskrivning på Dig kan vi lova Dig ett spännande jobb, vill vi gärna ha Din ansökan så snart som möjligt.

Publiceringsdatum
2007-11-06

Anställningstyp/arbetstider
Tillsvidare anställning heltid med 6 mån prov annställning

Ersättning
Enligt avtal

Kontakt
Doughlas Sundgren, 08-50550561, doughlas.sundgren@foresta.se , Kökschef

Så ansöker du
Vi tar emot ansökan via epost: doughlas.sundgren@foresta.se

Företag
Hotel Foresta AB
Box 1324
18125 LIDINGÖ
Telefonnummer: 08-50550500
Faxnummer: 08-50550590
E-postadress: doughlas.sundgren@foresta.se
Mer information på http://www.foresta.se

Jobbnummer
47308

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Hotel Foresta AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Hotel Foresta AB: