Sous Chef, Clarion Hotel Stockholm
Clarion Hotel Stockholm / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel Stockholm i Stockholm Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda. Koncernen marknadsför över 150 hotell under
varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att
företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda.
1057 employees at Clarion Hotels are looking for a new colleague
• are you the one?
Vi söker en energisk och ansvarsfull medarbetare till vår F&B avdelning.
Med begeistring och mod kommer du att leda och ansvara för såväl personal som matlagningen i vår ala carte matsal.
Som souschef har man ansvar för beställningar av varor, menyplanering och schemaläggning mm.
Vi har på under den senaste tiden haft en fantastisk utveckling på denna avdelning. Vi står idag för ett spännande och nytänkande sätt att laga mat utan att det kompromissar med smaken eller
kvaliteten. Vår â€?retroâ€? meny har blivit en stor succé och vi önskar att fortsätta med att utveckla detta konceptet ännu mer.
Vi erbjuder en tjänst på ett av Skandinaviens mest spännande hotell med goda karriärsmöjligheter.
Publiceringsdatum2008-05-09Arbetstider och omfattningTillsvidare
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2008-06-07
Ansökan sker via företagets webbplats.
KontaktJohan Florén, +46 8 462 10 00, +46 70 319 48 60
FöretagClarion Hotel Stockholm
AdressClarion Hotel Stockholm
Ringvägen 98
10460 Stockholm
Jobbnummer 216421
Observera att sista ansökningsdag har passerat.