Sous Chef Bankett
Nordic Choice Commercial Services AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Nordic Choice Commercial Services AB i Göteborg,
Mölndal,
Stenungsund,
Borås,
Trollhättan eller i
hela Sverige Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Sous Chef Bankett- Clarion Hotel Post, Göteborg.
Vi på Clarion Hotel Post behöver förstärka vårt grymma team med ytterligare souschef och söker dig som med höga ambitioner och glittrande ögon vill skapa suveräna upplevelser för våra gäster!
Vi letar efter dig med dokumenterad kockutbildning och minst tre års erfarenhet av à la carte, kall- och varmkök. Du är självgående, stresstålig och har höga ambitioner och du brinner för kvalitét och grym service. Du talar flytande svenska eller engelska.
I bankettköket jobbar vi i ett högt tempo, så att du trivs med det är en förutsättning!
Arbetstid: måndag-söndag, dagtid, kvällstid
Omfattning: heltid, tillsvidare (vi tillämpar provanställning)
Tillträde: snarast
Sista ansökningsdatum: 1/12-22
Ditt ansvar är bl a att:
• Passionerat bidra till att öka livskvalitén för gäster och medarbetare.
• Rapportera till Head Chef Banquet (HCB).
• Ansvara över: kockar, kallskänkor, diskare.
• Tillsammans med övriga medarbetare skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.
I din tjänst ingår bl a att:
• Dagligen leda alla matproducerande områden samt disk.
• Hålla dig uppdaterad kring avdelningens rutiner.
• Verka för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra såväl på den egna avdelningen som mellan avdelningar.
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten.
• Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer för bankett men även vara behjälplig med menyskrivningar för samtliga F&B-avdelningar.
• Tjänstgöra enligt rullande schema
• Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål.
• Hålla dig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning.
Varaktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2022-11-02ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-12-01
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagNordic Choice Commercial Services AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Nordic Choice Commercial Services AB (org.nr 556106-6050)
Arbetsplats Clarion Hotel Post
Jobbnummer 7133979
Observera att sista ansökningsdag har passerat.