Serveringspersonal sökes till Hasselbaren i Oxelösund
mynta AB / Servitörsjobb / Oxelösund
2024-09-24
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den aktuella platsannonsen "Serveringspersonal sökes till Hasselbaren i Oxelösund" (sökbar t.o.m. 2025-01-08) ⬅️
Visa alla servitörsjobb i Oxelösund,
Nyköping,
Trosa,
Gnesta,
Söderköping eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos mynta AB i Oxelösund Är du en social och serviceinriktad person med passion för att skapa en positiv upplevelse för gäster? Hasselbaren söker nu serveringspersonal som vill vara en del av vårt engagerade team. Vi serverar både lunchbuffé och à la carte, och vi söker dig som brinner för att ge våra gäster bästa möjliga service.
Publiceringsdatum2024-09-24Dina arbetsuppgifter * Ta emot beställningar och servera mat och dryck till gäster
* Vara ansiktet utåt och ge professionell och trevlig service
* Hålla rent och snyggt i serveringsområdet
* Hantera betalningar och kassasystem
* Samarbeta med kökspersonalen för att säkerställa en smidig gästupplevelse
Kvalifikationer * Tidigare erfarenhet av servering är meriterande men inget krav
* Serviceinriktad och god kommunikationsförmåga
* Förmåga att arbeta i högt tempo och under stress
* Ett glatt humör och en positiv inställning
* God samarbetsförmåga och noggrannhet
Vi erbjuder:
* En spännande arbetsplats med trevliga kollegor
* Möjlighet att utvecklas inom restaurangbranschen
* Konkurrenskraftig lön och förmåner
* En härlig atmosfär med engagerade gäster
Omfattning:
Tillsvidareanställning, deltid/heltid enligt överenskommelse.
Så ansöker duSkicka din ansökan till
Hasselbaren@gmail.com eller ring oss på 0155-30011. Vi ser fram emot att höra från dig och att välkomna dig till vårt team!
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-10-24
E-post:
Hasselbaren@gmail.com Arbetsgivare mynta AB (org.nr 559472-7165)
Folkegatan 23 (
visa karta)
613 30 OXELÖSUND
Kontakt Restaurangchef
Patrick Makdesi
Hasselbaren@gmail.com 0762222211 Jobbnummer 8918770
Observera att sista ansökningsdag har passerat.