Restaurant Manager till Jacy'z Hotel & Resort

ESS Hotel Group AB / Kockjobb / Göteborg
2025-01-20


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos ESS Hotel Group AB i Göteborg, Härryda, Falkenberg, Landskrona, Malmö eller i hela Sverige

LÅT OSS KORT BERÄTTA OM JACY'Z!
Vår vision är att vara en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.
Jacy'z består av 233 hotellrum och är precis som ESS Group - "a house of brands". Vi har flera starka restaurangkoncept i huset tillsammans med flera barer, en state of the art mötesanläggning, en egen biograf, musikscen och givetvis pool club 100 meter upp i luften.
Vi är ett stort team med olika bakgrund och erfarenhet.Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy'z. Att arbeta med Jacy'z innebär även att du arbetar för och med ESS Group, en innovativ och modern koncern med arbetskamrater runtom i Sverige, Norge och Danmark.
VAD VI SÖKER & VEM DU ÄR
Vi söker vår framtida Restaurant Manager för Archie's - Jacy'z Hotel & Resort, vars övergripande uppdrag är att de leda Archie's och säkerställa att våra uppsatta mål och KPI:er gällande gästupplevelsen, medarbetarupplevelsen samt de ekonomiska mål som anges i budget efterlevs.Som Restaurant Manager på Archie'skommer du:
Arbeta operativt genom att vara i den dagliga driften och ha en hög närvaro med team och gäst.
Arbeta proaktiv för att hitta de bästa vägarna till lönsamhet genom en god planering av driften,både kort- och långsiktigt.
Arbeta kreativt genom att du ständigt affärsutvecklar Archie's
Du lämnar aldrig något åt slumpen och du kopplar på actions för att alltid nå budget
Genom din energi och ditt välorganiserade beteende skapar du en god teamkänsla i ett stort team, i ett högt tempo.

Vi kommer mäta dig baserat från tre områden:
NMI (Nöjd medarbetarindex), NPS (Net promotor score) & GOP (Gross operating profit).Restaurant Manager Archie's - Jacy'z Hotel & Resort ingår i Jacy'z Avdelningschefsgrupp där du rapporterar till F&B Manager.
DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID Ledarskap & Personalansvar: Rekrytering - Ansvarar för rekryteringen av servis- och barpersonal för Archie's.
Schemaläggning/Bemanning - Schemalägger och samarbetar med andra outlets för synergier avdelningar emellan.
Ansvarar för att varje medarbetare får sina kontrakterade timmar, att restaurangen/baren är bemannad utefter de timmar som F&B Manager budgeterat och att dessa scheman följer de lagar och regler.
Medarbetar-/lönesamtal - RM håller årliga medarbetar- och lönesamtal med sina medarbetare enligt den struktur som är satt inom ESS group.
Innovation och utveckling - Arbetar för att tillsammans med sitt team hela tiden utveckla gästupplevelsen på Jacy'z. Skapar förutsättningar för innovation/utveckling i vardagen och är noga med att uppmuntra initiativ och goda idéer som kommer ifrån teamet.

Kvalitet, Strategi & Ekonomi:
NPS (Net promotor Score) - RM är ansvarig för att restaurangen levererar enligt uppsatta mål på NPS. RM förväntas både kortsiktigt och långsiktigt arbeta för att utveckla serviceupplevelsen efter den gästfeedback som inkommer och dessutom kunna prioritera de insatser som förväntas ge bäst resultat först.
VFM (Value for Money) - RM är väl insatt i de mål som finns uppsatta för Jacy'z beträffande VFM, följer mätningarna och tar i samråd med F&B Manager actions för att gästerna skall uppleva besöket som VFM.
Hospitality - Archie's har ett högt tempo där förväntningarna är att göra saker avslappnat men snabbt. Det innebär att RM har en viktig uppgift i att säkerställa att teamet i restaurangen coachas i service och bemötande för att vi levererar en gemensam hög nivå av service. Bemötandet är avslappnat men alltid proffsigt


HUR GÅR VI VIDARE, FÖR VISST GÖR VI DET?
Anställningsform:Anställningen är en tillsvidareanställning och vi startar med 6 månaders provanställning. Vi ser gärna att du kan börja under april. Som Restaurant Manager rapporterar du till F&B Manager.
Om processen:Vi tar emot- och läser ansökningar löpande fram till 15/2. Vi hoppas du skickar oss ditt CV men också ett personligt brev där vi får lära känna dig lite bättre.
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2025-02-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
ESS Hotel Group AB (org.nr 556710-8047), http://www.essgroup.se

Arbetsplats
ESS Group

Jobbnummer
9113141

Prenumerera på jobb från ESS Hotel Group AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos ESS Hotel Group AB: