Restaurangchef till Cirkus - vikariat
Cirkus Venues AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Cirkus Venues AB i Stockholm,
Stenungsund eller i
hela Sverige Cirkus är en händelserik arbetsplats där dagen kan börja med en frukostföreläsning, övergå till galamiddag och sedan avslutas med en efterfest. Men man ska inte glömma bort vår fantastiska à la carte där restaurangen bjuder på en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade med fokus på det vegetariska köket. Var med i vårt gäng och skapa unika ögonblick med våra gäster som får dem att lämna oss mätta, nöjda och med ett öppnare sinne. Ingen dag är den andra lik på Cirkus och det kräver tempo i kroppen och en stor flexibilitet.
Vi söker nu en vikarierande restaurangchef med tillträde i början av november fram till årsskiftet 2024, med chans till förlängning inom koncernen. Har du ett genuint intresse för människor, service, mat och dryck? Läs vidare!
Om rollen
Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för drift av restaurangen. Du är också mycket delaktig i att samordna de konferenser och event som äger rum på Cirkus. I ditt team har du professionella hovmästare som hjälper dig att leda och fördela arbetet i restaurangen. Du har också yrkesstolta servitörer, bartendrar och runners. Tillsammans ska ni leverera hög service och upplevelser till våra gäster.
Det är ditt ansvar att verksamheten drivs i enlighet med uppsatta mål, sunda företagsekonomiska principer där dina medarbetare och gästerna är i fokus. Du ansvarar för att utveckla och förvalta välfungerande rutiner, att servicenivån är exceptionell och ledarskapet närvarande och motiverande.
I ditt uppdrag är det en självklarhet att hålla god kommunikation med ditt team och att du är stabil i alla situationer. Du har ett öga för detaljer, är strukturerad och tycker om att hålla god ordning omkring dig. Du är en omtänksam, kunnig och fördomsfri person som sprider glädje bland dina kollegor och gäster.
Du kommer ha ett nära samarbete med flera avdelningar och funktioner inom organisationen. Du rapporterar till Food & Beverage Manager på Cirkus.
Arbete på kvällar och helger ingår i rollen.
Exempel på arbetsuppgifter och ansvar
• Leverera mot uppsatt budget
• Rekrytering och introduktion av nya medarbetare
• Löpande kompetensutveckling för befintliga medarbetare
• Säkerställa schema och årsplanering i linje med budget, lagar och HRF:s kollektivavtal.
• Genomförande av medarbetar- och lönesamtal.
• Hålla dig uppdaterad på aktuell information samt säkerställa att du och din avdelning följer våra regler, riktlinjer, policys och rutiner.
• Bidra till att utveckla restaurangens effektivitet och lönsamhet
• Proaktivt och löpande säkerställa en god arbetsmiljö - såväl fysiskt som psykosocial.
• Säkerställa att aktuella föreskrifter, myndighetskrav och lagar efterlevs.
Utöver ovan är det en självklarhet för dig att kombinera ditt administrativa arbete med löpande arbete i restaurangen.
Publiceringsdatum2023-09-11ProfilDu finner stolthet i ditt jobb och har en fallenhet för att skapa gemenskap och trivsel i en arbetsgrupp. Du är en serviceperson ut i fingerspetsarna och vet att magi skapas när vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Du är handlingskraftig, noggrann och prestigelös. Du är lika delar administratör och servicestjärna.
Du har goda mat- och dryckeskunskaper och har jobbat inom branschen i några år, men nu är du redo att ta nästa steg i din utveckling. Du har goda kunskaper om HRF-avtalet, har gått STAD-utbildningen eller liknande. Det är meriterande om du även har en sommelierutbildning.
Du har också:
• Flera års dokumenterad erfarenhet av restaurangbranschen
• Minst 1 års dokumenterad erfarenhet på liknande tjänst med referens
• Stor erfarenhet av att leda och fördela arbete
• Erfarenhet av administrativt arbete
• Det är meriterande om du har erfarenhet av budgetarbete
Vi välkomnar olikheter i personalgrupper och eftersträvar mångfald i alla avseenden. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Omfattning
Tjänsten ett vikariat på heltid från och med början av november i år till och med 31 december 2024. Kollektivavtal och bra förmåner är en självklarhet för oss!
Så ansöker duI din ansökan vill vi att du inkluderar ett motivationsbrev där du förtydligar vad som attraherar dig med tjänsten. Motivationsbrevet ersätter det traditionella personliga brevet. Antingen lägger du en motiverande text direkt i ditt CV eller så bifogar du motivationsbrevet under "Personligt brev" i ansökningsformuläret.
Sista ansökningsdag är den 26 september. Vi arbetar med löpande urval och kan tillsätta tjänsten under ansökningstid. Varmt välkommen med din ansökan!
Cirkus Venues är en av de största aktörerna inom Stockholms evenemangs- och besöksnäring med restauranger, hotell och arenor koncentrerade till Djurgården. Koncernen består av Backstage Hotel och Hotell Hasselbacken, Cirkus Arena & Restaurang, Konsthallen, Pop Story samt Gasklockan 2 som öppnar i norra Djurgårdsstaden under 2026.
Ersättning Lön enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-09-26
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Cirkus Venues AB (org.nr 559036-8485)
Arbetsplats Cirkus Venues
Jobbnummer 8102332
Observera att sista ansökningsdag har passerat.