Restaurangbiträde till Gruvköket Svappavaara
Fazer Food Services / Restaurangbiträdesjobb / Kiruna
2014-09-12
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Restaurangbiträde till Gruvköket Svappavaara" (publicerad 2014-11-02) ⬅️
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Kiruna,
Gällivare,
Jokkmokk,
Pajala,
Överkalix eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Kiruna,
Gällivare,
Boden,
Arvidsjaur,
Kalix eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Nu söker vi ett restaurangbiträde som vill vara med och utveckla restaurangen. Vi förutsätter att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given. Du drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och har högt kundfokus. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av att dagligen leverera en hög servicenivå.
Vi tror att du:
• har service och kvalitet som honnörsord
• är driven och självgående samt tar egna initiativ
• har känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• har ett gediget intresse för mat och människor
• har lätt för att samarbeta
• har datakunskaper i Word
• behärskar svenska i tal och skrift
Vi förväntar oss att du som person är noggrann, flexibel, serviceinriktad och gillar att vistas i matsalen tillsammans med gästerna under lunchen. Du agerar proaktivt som problemlösare och tar ansvar för dig, dina arbetsuppgifter och din avdelning. Du får saker gjorda och kan såväl självständigt som i grupp driva utveckling mot uppsatta mål. Vi befinner oss i en expansiv fas och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Tjänsten är på deltid med lön enligt överenskommelse.
Arbetstid dagtid måndag till fredag, men arbete kan förekomma på helger och kvällar i samband med beställningar.
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta restauranggruppchef Niklas Lejon på tel nr 070-68 93 100 eller via mejl
niklas.lejon@fazer.comFazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Klubbordförande Margareta Granda-Berg, tel 08-470 72 81, mejl:
margareta.granda-berg@fazer.comSista dag att ansöka är 2014-09-19
Publiceringsdatum2014-09-12Arbetstider och omfattningDeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-09-19
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 1995518
Observera att sista ansökningsdag har passerat.