Restaurang Himlen söker Restaurangchef
Restaurang Himlen / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restaurang Himlen i Stockholm Belägen 104 meter över marken, på toppen av Skatteskrapan, ligger restaurang Himlen. På Himlen är matupplevelsen och utsikten i fokus. Välkommen upp!
Var: Södermalm, Stockholm
Hos: Restaurang Himlen
Beskrivning av företaget: Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan. Matsalen består av 30 platser och det serveras klassisk mat i finkrogssegmentet. Uppe i baren och loungen serveras en enklare meny. I loungen finns 40 sittplatser, bardelen tar in ca 150-200. Öppettider är måndag till lördag från lunch till kväll. Läs mer om oss,
www.restauranghimlen.se .
Vem söker vi: Vi söker dig som är proaktiv, drivande, agerar, tar initiativ och ansvar. Du är en stark ledare som motiverar och engagerar dina medarbetare till att med glädje leverera en hög servicenivå. Du trivs med att möta gäster och överträffa deras förväntningar. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete.
Arbetsuppgifter: All drift och personal utom kök och städ. Ekonomistyrning ute i verksamheten. Tjänsten fokuserar mer på drift, personal och på ekonomi än detaljstyrning på produktnivå.
Kvalifikationer: För att lyckas med uppgiften behöver du ha vana av att leda andra, stor kunnighet inom restaurangdrift, hög servicekänsla. Du behöver inte ha någon utbildning i ekonomi dock ett ekonomiskt tänkande.
Anställning: 6 månaders provanställning
Arbetstid: Heltid, tjänsteman
Lön: Enligt överenskommelse.
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
Publiceringsdatum2016-09-20ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-10-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagRestaurang Himlen
AdressRestaurang Himlen
Götgatan 78
11830 Stockholm
KontorsadressGötgatan 78
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 3057611
Observera att sista ansökningsdag har passerat.