Restaurang Bardot söker kallskänka

Cheffle HB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Cheffle HB i Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Vaxholm eller i hela Sverige

Kallskänk
I det kalla köket eftersöker vi person med ett öga för detaljer. I kallskänken jobbar man till stor del självgående men med assistans av den för kvällen ansvarige för köket. På denna position är man en stor del av kvällsservicen. Vi producera allt själva från glass, praliner till bakverk och fermenterade såser.

Nu söker vi på restaurang Bardot kockar, tjänsterna gäller varmkök och kallskänk. Vi är ett litet kök så vi ser att man på sikt skall rotera i köket. Vi öppnade hösten 2016 på Ingmar Bergmans gata 2 i Stockholm

Varmkök, här delar vi upp arbetet i två stationer (spis och lucka) som vi gärna ser att du med tid roterar mellan samt det kalla köket där du ansvarar för förrätter och desserter samt ost.

Tjänsterna innefattar på sikt roterande schema mellan dag och kväll.
Tjänsterna tillträdes fr.o.m. mitten av augusti.

Om du känner att du vill vara en del av vårt team och driva på framåt in i framtiden så hör av dig.

Gärna minst 3 års yrkesvana med ett gott öga för detaljer och organisation. Vana i att jobba i restaurangkök med a la carte service. Samt en lyhördhet gentemot dina kollegor. Teamkänsla är A & O.

Frans Schubert
Köksmästare

Instagram: @restaurangbardot

Nyöppnad klassisk restaurang vid Nybroviken/Stureplan med influenser från Sydeuropa.

Publiceringsdatum
2017-06-16

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-08-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Cheffle HB

Adress
Cheffle HB
Ingmar Bergmans gata 2
11434 Stockholm

Kontorsadress
Ingmar Bergmans gata 2

Jobbnummer
3560198

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Cheffle HB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Cheffle HB: