Projektanställd Innovationskock
Varbergs kommun, Kost och Städ / Chefsjobb / Varberg
2017-09-25
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Projektanställd Innovationskock" (publicerad 2017-11-23) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Varberg,
Falkenberg,
Kungsbacka,
Halmstad,
Mölndal eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Varbergs kommun, Kost och Städ i Varberg Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar.
Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter:
• Fastighet
• Kost och städ
• IT-service
• Kundservice
Varbergs kommun har en kostpolicy som klargör att måltidsverksamheten ska bygga på tydligt kvalitets- och servicetänkande i hela kedjan, från upphandling av livsmedel till servering. Måltiden och måltidsmiljön ska utformas så att den är en positiv upplevelse för matgästen.
Vi söker en projektanställd innovationskock.
Innovationskocken blir en nyckelperson i att inspirera, utveckla, stödja och samordna köken kring kvalité och kvalitetsutveckling för mat och måltider i en klimatsmart anda.
Publiceringsdatum2017-09-25ArbetsuppgifterAktivt delta i arbetet med och i köken för att sprida goda exempel och på så sätt utveckla kvalitén på mat och måltider med fokus på måltidsglädje och hållbarhet. Att tillsammans med medarbetare i köken arbeta för fortsatt förbättring av kundernas måltidsupplevelse.
Du har ett nära samarbete i utvecklingen av måltidsverksamheten med vår verksamhetsutvecklare.
KvalifikationerFör uppdraget krävs att du har minst 3 års erfarenhet som arbetsledare i köksverksamhet, alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du är intresserad av utvecklingsarbete. Riktigt god hållbar mat, service och kvalité är din drivkraft och din målbild i utvecklingsarbetet.
Du har goda kunskaper om mat, klimat, miljö, hållbarhet, egenkontroll och ett genuint matintresse med ett engagemang för aktuella matfrågor.
Din servicekänsla är hög och du har en fingertoppskänsla för att kommunicera med både stora och små matgäster/kunder.
Vi lägger särskilt stor vikt vid din personliga lämplighet och att du har förmågan att inspirera och initiera förändringar, samt föreslå och följa upp åtgärder.
Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
ÖVRIGT
Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för det tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. Det utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser.
Varaktighet, arbetstid
Heltid. 100 % Dagtid. Tjänsten är en semestertjänst. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-01 , upphör: 2018-12-31 Projektanställning.
ErsättningMånadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-10-09
Ange följande referens när du ansöker: A714933
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktCarina Hansson
carina.hansson@varberg.se 0340-697178
FöretagVarbergs kommun, Kost och Städ
AdressVarbergs kommun, Kost och Städ
Engelbrektsgatan 15
43280 VARBERG
Kontorsadress43280
Jobbnummer 3715557
Observera att sista ansökningsdag har passerat.