Operativ Chef
Jerrie AB / Chefsjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Jerrie AB i Göteborg,
Mölndal,
Kungälv,
Lerum,
Öckerö eller i
hela Sverige Vår resa började 1936 när farfar Agnar och farmor Inga Pettersson öppnade dörren till Haga Charkuteri i Göteborg. Kunder skulle med tiden komma i en allt stridare ström för att ta del av farfars charkuterier. Och det fanns alltid plats för samtal ? om vädret, livet i Haga och lite allt möjligt. Redan där och då föddes omsorgen om våra kunder och hantverket. Mycket är annorlunda idag, men i hjärtat står vi fortfarande bakom charkdisken. Vi lyssnar ödmjukt, berättar om vårt hantverk och bjuder folk på det lilla extra. Jakobsdals Charkuterier är ett familjeföretag från Göteborg, som tillverkar charkuterier av högsta kvalitet. Våra varumärken är Mor Matilda, Bror Jakob och Haga Petters. Vi är idag 85 anställda och omsätter 225 MSEK. Läs mer på
www.jakobsdals.seTill skivavdelningen av charkuteriprodukter söker vi en operativ chef som tar ansvar för arbetsledning, den dagliga driften och planering av skivavdelningens produktion utifrån fastställda mål och planering. I din roll rapporterar du till fabrikschefen. Ditt ansvar är att optimera produktionen i samråd med produktionschef, men också att driva utveckling mot uppsatta servicemål. Du arbetar kontinuerligt med tillsyn av maskinerna för att säkerställa att de används på bästa sätt för att uppnå hög produktkvalitet och produktionsoptimering, samtidigt som du ser till att optimal arbetsmiljö efterlevs. Du planerar produktionen av skivning där du gör din planering på månads, vecko- och dagplaneringsbasis. Du har personalansvar och finns nära ett produktionsteam på 25 personer som du dagligen arbetsleder men även gör behovsplanering och schemaläggning för. Tillsammans med andra chefer i fabrik och produktion håller du en löpande dialog för att eftersträva förbättringar i produkt och produktion samt att hög kvalitet och optimering av arbetet efterlevs.
Vi söker dig med högskoleutbildning inom livsmedel samt lägst gymnasienivå inom livsmedelsteknik eller tekniks linje som grundutbildning. Du har med fördel tidigare erfarenhet från ledande befattningar inom produktion och du har god rutin av flödesorienterade arbetssätt inom livsmedel sedan tidigare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift väl. Som person är du organiserad, strukturerad och siffersinnad. Du är förtroendeingivande, har beslutsförmåga och utstrålar trygghet. Dina ledaregenskaper innefattar tydlighet och en god förmåga till att hantera personalfrågor.
Vill du vara med att driva Jakobsdals familjetradition av charkuterier av god kvalitet vidare i en öppen och förändringsorienterad miljö då är detta ett arbete med framtidsmöjligheter för dig.
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via
www.jerrie.se senast 7 december. Skicka gärna din ansökan snarast då vi gör urval och intervjuer löpande. Om du har frågor, kontakta Jerrie och Mia Roos-Jonsson på 0723-28 22 53 eller Maria Hörnestam på 076-338 76 46.
Publiceringsdatum2014-11-21Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duSök tjänsten hos
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagJERRIE AB
AdressJERRIE AB
ODINSGATAN 9 VÅN 4
41103 GÖTEBORG
KontorsadressODINSGATAN 9 VÅN 4
GÖTEBORG
Visa på karta
Jobbnummer 2076228
Observera att sista ansökningsdag har passerat.