Matfabriken söker 2 kockar!
Matfabriken Västerås / Kockjobb / Västerås
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Västerås,
Hallstahammar,
Surahammar,
Eskilstuna,
Enköping eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Matfabriken Västerås i Västerås Publiceringsdatum2013-09-30Beskrivning av verksamhetenKoncernen SSRS är verksam inom service- och restaurangbranschen och omsätter drygt 1,6 miljarder. Baserat på koncernens erfarenheter i service- och restaurangbranschen och ägarens vision förvärvades år 2009 varumärket Souperb samt en av Sveriges största produktionsanläggningar av kyld färdigmat till äldrevården och detaljhandeln. Verksamheten producerar ca 10 000 måltider per dag och opererar i moderna lokaler i Västerås med goda möjligheter till omfattande kapacitetsökning. Koncernen har en stor framtidstilltro till segmentet och ambitionen är att växa verksamheten till att bli Sveriges ledande leverantör av högkvalitativ färdigmat.
Vi söker 2 kockar med ett "brinnande" intresse för mat lagad från grunden!
Verksamheten har genom omfattande investeringar och gediget kvalitetsarbete mobiliserat sig för tillväxt och utveckling på marknaden för kyld mat. Fokus ligger nu på att stärka organisationen i enlighet med en långsiktig strategi och söker därmed 2 kockar som brinner för matlagning!
Tjänsten
Som kock hos oss är du med i vår dagliga produktion av mat som tillagas i vårt storkök placerat i Västerås. Trots att vi lagar mat i storkök så är det viktigt att laga mat som om det vore på restaurang fast vi använder större grytor. Som Kock hos oss får du vara med på en spännande resa där vi nu är redo att börja laga ännu mer av vår mat helt från grunden, en utveckling som redan tagit sin början. Du ingår i ett team som leds av vår Köksmästare som verkligen brinner för mat lagad från grunden där du blir en viktig medarbetare i hans team. Vår vision är att vi ska ha den bästa maten på marknaden för kyld mat!
Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet från arbetslivet och någon form av utbildning inom kök i grunden. Har du lagat mat inom storkök tidigare ses det som meriterande. Det viktigaste är att du är driven och att du har ett genuint intresse för matlagning och kan dina grunder. Du har lätt för att kommunicera och är van vid att ha många bollar i luften. Svenska i tal och skrift är ett krav.
Tjänsten är 100 % förlagd dagtid måndag-fredag och lön enligt överenskommelse. Tillträde snarast möjligt.
För rätt person väntar ett stimulerande och utmanande jobb i en framgångsrik koncern med möjligheter till egen utveckling.
Din ansökan
Skicka din ansökan till
birgitta.andersson@elite.se . Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten kontakta Verksamhetschef Birgitta Andersson Telefonnummer 021-475 80 06.
Sista ansökningsdatum är den 20:e oktober 2013.
Välkommen med din ansökan!
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
TillträdeSnarast möjligt
ErsättningFast lön
Enligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-10-20
Ansökan kan skickas till e-postadress:
birgitta.andersson@elite.seKontaktBirgitta Andersson, 021-4758006
birgitta.andersson@elite.seFöretagMatfabriken Västerås
AdressMatfabriken Västerås
Kokillgatan 16
72133 VÄSTERÅS
KontorsadressKokillgatan 16
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 021-300279
E-postadress:
birgitta.andersson@elite.se Jobbnummer 1664965
Observera att sista ansökningsdag har passerat.