Makeriets nya Brasserie söker Restaurangchef

Gamla Stan I Örebro AB / Chefsjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Gamla Stan I Örebro AB i Örebro

Vi på Makeriet har grandiosa planer och inom kort öppnar vi vår nya del av Makeriet, Brasserie Rendez-Vous, som ett komplement till våra befintliga delar; Grill, Vinbaren, Salongerna och Magasinet.

Brasserie Rendez-Vous fanns senast i Örebro 2014 när det låg på Drottninggatan. Nu återuppstår Brasseriet och flyttar in i Makeriets inglasade bakgård.
Brasserie Rendez-Vous är ett franskt brasserie där vi serverar klassiska franska maträtter, franska viner och en gedigen drinkmeny som serveras i vår bar på innergården.

Brasserie Rendez-Vous kommer att vara öppet dag som kväll, servera lunch, brunch, middag och övergå till ett skönt barmingel senare på kvällarna.

Vi är nu på jakt efter en kompetent restaurangchef till Brasserie Rendez-Vous som vill vara med och utveckla Makeriet till ett unikt restauranghus i Örebro.
Vi söker dig som värderar exemplarisk service väldigt högt. Det är vårt främsta arbetsredskap. Makeriets värdeord är de hörnstenar som konceptet & verksamheten vilar på. Tillsammans bildar det en helhet som utgör Makeriets värdegrund mot både gäst & internt.
Allt skall genomsyras av dessa värden för att skapa en bra arbetsplats & en fantastisk upplevelse för varje gäst.

Generositet - Gemenskap - Design - Stolthet - Hantverkskunnande

Publiceringsdatum
2016-05-22

Dina arbetsuppgifter
Som Restaurangchef är du operativt ansvarig för personal och drift i Brasserie Rendez-Vous. Du ska ha viljan att arbeta med såväl detaljer som strategiska frågor inom personal, koncept, kvalitet och ekonomi.

Du är tillsammans med platschef ansvarig för restaurangens ekonomiska mål och jobbar dagligen med uppföljning av omsättning, personalkostnader och nyckeltal. Du deltar och utvecklar koncept då vår verksamhet fortfarande växer.

Som Restaurangchef deltar du aktivt i den dagliga driften då arbetstiden läggs under våra öppettider.
Du är prestigelös och är synlig i den dagliga verksamheten för våra medarbetare och gäster.

Du ingår i den styrgrupp som leder Makeriet, där ni jobbar tillsammans för att utveckla konceptet och kvalitet.

Som ledare är du:

Prestigelös
Kommunikativ och informativ
En tydlig kravställare
En positiv teamleader

Arbetslivserfarenhet:

Du ska ha en gedigen erfarenhet av hotell och restaurangbranschen samt 3-5 års erfarenhet av ledarskap. Intresse av mat och dryck samt vinkunskap är meriterande.

Dina personliga egenskaper
Du har ett driv utöver det vanliga, du som person coachar och utvecklar dina medarbetare.
Du är en person som gillar att jobba med såväl detaljer som övergripande frågor, du är organiserad och strukturerad.

Du är noggrann och innovativ. Du är social och utåtriktad, att vara ansiktet utåt för vår restaurang ser du som en självklarhet.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Skicka in din ansökan idag, urval sker löpande

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast och rörlig lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-06-10
Ansökan kan skickas till e-postadress: helen.widlund@makerietorebro.se

Företag
GAMLA STAN I ÖREBRO AB

Adress
GAMLA STAN I ÖREBRO AB
Kungsgatan 3
70211 ÖREBRO

Kontorsadress
Kungsgatan 3
ÖREBRO

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2861235

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Gamla Stan I Örebro AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Gamla Stan I Örebro AB: