Konfektyrmakare
Pärlans Konfektyr / Bagarjobb / Stockholm
2014-10-27
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Konfektyrmakare" (publicerad 2017-09-06) ⬅️
Visa alla bagarjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Pärlans Konfektyr i Stockholm Publiceringsdatum2014-10-27Beskrivning av verksamhetenVi på Pärlans Konfektyr ägnar oss åt ett delikat hantverk. Vi kokar kola och kolasås på ekologiskt färskt smör, riktig grädde och prima socker. Den första kolan såldes i december 2010 och sen tre år tillbaka ha vi vår butik och kök i närheten av Nytorget på Södermalm. Vi levererar också kolor till ett femtiotal delikatessbutiker runt om i Sverige. Våra kolor och vår speciella atmosfär som andas 30-40-tal är omskrivna i allt från New York Times, till Elle och Hemmets Journal och vi lockar såväl stockholmare som turister på besök. Nu närmar vi oss jul, vilket är en väldigt hektisk period, och vi söker någon som vill jobba i vårt kök.
Dina arbetsuppgifterVi söker en konfektyrmakare. Du kommer delta i vår dagliga produktion av kolor och kolasås. Vi är ett litet gäng med stort engagemang som jobbar nära varandra. Det är viktigt att vi kan backa upp för varandra och att alla tar ansvar för att det vi gör håller yppersta kvalité. Inte bara våra kolor, utan hela vår atmosfär, är omskrivna, och det är viktigt att du har en förståelse och uppskattning av helheten.
Utbildning och erfarenhetDu ska ha tidigare vana av att jobba professionellt i kök och helst en utbildning. Tidigare erfarenhet av att jobba med konfektyr är naturligtvis ett plus, men inget krav, vi lär dig kolakokandet här hos oss. Du ska ha en förmåga att jobba strukturerat och metodiskt, vara noggrann, effektiv och kvalitetsmedveten. Du bör älska problemlösning och hela tiden försöka tänka kreativt för att ytterligare förbättra våra processer och produkter. Vi vill att du har en förmåga att se vad som behöver göras och kan jobba självständigt. Det är också viktigt att du är tekniskt sinnad, vi har utrustning som kräver en del lirkande och omvårdnad. Sen är det naturligtvis viktigt att du är en glad person som kan behålla ett gott humör och fokus även i stressade situationer. Vi förväntar oss att du har ett stort engagemang och vill vara med och utvecklas med företaget.
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
TillträdeSnarast
ErsättningFast lön
Så ansöker duSkriftligt
Ange följande referens när du ansöker: Konfektyrmakare
Ansökan kan skickas till e-postadress:
jobb@parlanskonfektyr.seKontaktLisa Ericson 08 660 70 10
lisa@parlanskonfektyr.seFöretagPärlans Konfektyr
AdressPärlans Konfektyr
Nytorgsgatan 38
11640 STOCKHOLM
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: -
E-postadress:
jobb@parlanskonfektyr.se Jobbnummer 2045506
Observera att sista ansökningsdag har passerat.