Köksmästare La Gare & Central Hotel

Profilevents AB/Central Hotel / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Profilevents AB/Central Hotel i Stockholm

Vår franska bistro La Gare är en konceptrestaurang med en paradrätt i fokus, se www.LaGare.nu Här serveras även frukost samt à la carte lunch och middag.
Hotellets nya konferensavdelning som öppnar i juni blir ett spännande tillskott där mat och dryck kommer att spela en mycket viktig roll. Här serveras lunch, kaffe, mingel med inspiration av det gröna från trädgården.

Som Köksmästare har du det övergripande ansvaret för våra gästers smakupplevelse och vi söker dig som har ett genuint intresse för att laga mat av hög kvalitet med bra råvaror.
Tjänsten är operativ och innebär att du arbetar till största delen i produktionen för att säkerställa kvaliteten.

Arbetsuppgifterna omfattar arbetsledning, schemaplanering, inköp, menyplanering och kvalitetssäkring. Du arbetar aktivt med råvaru- och personalkostnaden för att upprätthålla en god köksekonomi. I din roll ansvarar du även för att utveckla verksamheten inom områden såsom service, gästnöjdhet och merförsäljning. Du är en trygg ledare och en god kommunikatör som motiverar och inspirerar dina kollegor att nå målen.

Arbetstiden anpassas efter verksamhetens behov och inkluderar såväl dag, kväll samt helger.

Vi söker dig
• Med ett starkt intresse för mat och en genuin känsla för kvalitet och service
• Med minst 5 års erfarenhet från restaurangkök och erfarenhet av arbetsledning. Kanske är du redan idag Köksmästare i en mindre verksamhet eller Sous-chef redo för nästa steg?
• Som trivs i den dagliga driften men även har förmågan att leda och utveckla.
• En god lagspelare som skapar engagemang och delaktighet bland dina medarbetare.

Vi erbjuder
• Ett varierande och självständigt arbete med stort ansvar.
• Du är medlem i hotellets driftsgrupp där vi vill att du bidrar med engagemang och din kompetens för att utveckla hela anläggningen.
• Goda utvecklingsmöjligheter inom Ligula Hospitality Group.

Varmt välkommen med din ansökan!

Central Hotel har varit en mötesplats för Stockholmare och inresta i över 125 år.
Vår franska bistro La Gare har temat Un hommage à L'Entrecôte och har som det låter hämtat mycket av sin inspiration från Paris som hyllar enkelheten i god mat och gott sällskap. La Gare är ett blygsamt krypin med en rätt och en sås, men med en skrytsam dessertlista..
I juni 2015 slår vi upp dörrarna till vår nya mötesanläggning med kapacitet för upp till 100 gäster.

Hotellet drivs av Ligula Hospitality Group AB som som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I koncernen ingår bland annat Skansens Restauranger, Dramatenrestaurangerna och Haga Forum i Stockholm, Trädgår?n och ETT i Göteborg.

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Publiceringsdatum
2015-04-28

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Ansökningar behandlas löpande, varför vi ber dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan kan skickas till e-postadress: sofia.klasenius@profilhotels.se

Företag
Profilevents AB/Central Hotel

Adress
Profilevents AB/Central Hotel
Vasagatan 38
11120 Stockholm

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-566 208 00

Jobbnummer
2268464

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Profilevents AB/Central Hotel

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Profilevents AB/Central Hotel: