Kökschef till Jensen's Böfhus i Västerås
Jensen's Boefhus / Kockjobb / Västerås
2015-04-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kökschef till Jensen's Böfhus i Västerås" (publicerad 2017-03-28) ⬅️
Visa alla kockjobb i Västerås,
Hallstahammar,
Surahammar,
Eskilstuna,
Enköping eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Jensen's Boefhus i Västerås,
Sollentuna,
Örebro,
Stockholm,
Lidingö eller i
hela Sverige Kan du leda ett team av glada och energiska medarbetare och samtidigt se till att våra gäster får en riktigt bra matupplevelse?
Kökschef till Jensen's Bøfhus i Västerås
Som kökschef på Jensen's Bøfhus kommer du att vara en del av ett ledarteam som hela tiden arbetar mot det gemensamma målet att ge alla våra gäster en upplevelse av god service och kvalitet. Dessutom kommer du att arbeta aktivt med att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna. I rollen som kökschef har du, tillsammans med restaurangchefen, huvudansvaret för restaurangens dagliga drift.
Din
profil
• Du har lätt för att skaffa dig
överblick
samt har en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
• Du är kvalitetsmedveten och kompromissar aldrig när det gäller rengöring och hygien.
• Du föregår alltid med gott
exempel
och låter ditt engagemang smitta av sig på dina kollegor.
• Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta vissa helger.
• Du är ambitiös, engagerad och vill utvecklas. Utmaningar ser du som spännande möjligheter att lära.
• Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ledarskap i restaurangbranschen, exempelvis från en fastfood-kedja, vägkrog, storkök eller dylikt.
Tjänsten:
Att arbeta som kökschef på Jensen's Bøfhus innebär att du i ditt dagliga arbete alltid bör utgå från tre viktiga ledord: Kvalitet, renlighet och service.
Vi garanterar våra gäster god service och kvalitet genom att arbeta utifrån ett koncept som varit en del av många danskars vardag under nu snart 25 år. En av grundförutsättningarna för att lyckas i restaurangbranschen är renlighet och god hygien. Vi accepterar endast, och siktar alltid mot, högsta betyg vid miljöförvaltningens inspektioner! Vårt koncept gör det lättare för dig som kökschef att se till att våra standarder inom detta område efterlevs. I rollen som kökschef kommer du
vidare
att fungera som restaurangchefens högra hand, men får också möjlighet att självständigt ta ansvar för kök och bemanning.
De första veckorna kommer du att arbeta med att lära känna arbetsrutinerna i köket och dessutom tränas inom följande områden:
• Schemaläggning och kollektivavtalsregler
• Egenkontroll, rengöring och hygien
• Varubeställning/mottagning av varor
• Inventering
• Ekonomi/räkenskaper
• Ledarskap och arbetsmiljö
Vi erbjuder:
• Attraktiv lön med resultatbonus.
• En restaurang med duktiga och motiverade medarbetare.
• Ett genomarbetat koncept samt möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag.
• Ett utbildningssystem som kontinuerligt tillhandahåller stöttning i ditt dagliga arbete.
• Efter att ha genomgått vår internutbildning kommer du med all säkerhet känna dig väl rustad inför nya.
Jensen's Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige, Norge och i Tyskland. I Sverige finns det för närvarande i alt 13 restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer
information
om Jensen's
hittar
du på
www.jensens.se .
Publiceringsdatum2015-04-01Arbetstider och omfattningTillsvidare Tillsvidare
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-05-15
Ansökan kan skickas till e-postadress:
Vasteras@jensens.seKlicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktAnni Gengas
FöretagJensen's Bøfhus
AdressJensen's Bøfhus
Gallerian 36
72213 Västerås
KontorsadressGallerian 36
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2232453
Observera att sista ansökningsdag har passerat.