Kökschef
V Hotell / Kockjobb / Helsingborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Helsingborg,
Bjuv,
Åstorp,
Höganäs,
Landskrona eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos V Hotell i Helsingborg Kökschef
Är Du kökschefen som är redo för nästa utmaning och ansvara för två olika verksamheter? Du kanske det här är något för dig..
Uppdrag & organisation
Vi söker en handlingskraftig köksmästare som vill driva och vidareutveckla våra kök. I rollen som köksmästare har du drifts- och kvalitetsansvaret för köken, där schemaläggning, arbetsfördelning, inventering, personalplanering samt dagliga varubeställningar ingår. Det är en position som bygger på att du utgår från att jobba i driften efter normal schemaläggning. Du arbetar under vår VD David som är ansvarig för båda enheterna.
Vi söker dig som vill anta utmaningen att utveckla Bistro V samt Barfota Beach Houses menyer och visioner. Vårt mål är att skapa förstklassiga menyer med fokus på smaker och hög kvalitet.
På Bistro V jobbar med klassiska inriktning där vi vill skapa rätter utifrån sitt ursprung men med stor fokus på smakerna.
På Barfota Beach House som är vår sommarrestaurang har vi en vision som bygger på varierande matmeny med inslag från såväl havet som skogen med fokus på råvaror. Med lekfulla tillagningstekniker och serveringsupplägg som skapar en tydlig rödtråd med konceptet i helhet.
Egenskaper och erfarenheter
Du har minst 3 års erfarenhet som kökschef/souschef. Du är kvalitetsmedveten och en god ledare. Du är en god administratör och ekonomiskt sinnad.
Intressen och värderingar
Du har en brinnande passion för mat och dryck. Du ser dig själv som en matnörd som är inriktad på att skapa rätter som är byggda på visionen att ej använda genvägar när det kommer till tillagning eller smak. Du har förståelse av att jobba med andra avdelningar i huset som krävs för att kunna fungera i grupp på ett hotell. Att vara uppdaterad vad som händer i stan och känna till våra konkurrenter. Samt ha ett naturligt intresse att följa trender och uppdateringar från hela mat världen.
Ledarskap
Du är en stark och självklar ledare som med tydlighet och värme kan agera som inspiratör, coach. Du brinner för att skapa ett effektivt kocklag där alla ser om varandra och respekterar varandra. Du kommunicerar rakt och öppet. När du rekryterar medarbetare till köken jobbar du alltid efter att finna dem som är verkligen rätt person på rätt plats. Som har en naturlig fallenhet för att leva efter våra värderingar och visioner på samtliga enheter.
Vad utger sig mer i tjänsten
• Schemaläggning
• Rekrytering och introduktion av nya medarbetare
• Lön- & medarbetarsamtal
• Prognostisering och budgetansvar
• Fakturahantering
• Menyplanering
Mer information om hotellet hittar du på:
www.vhotel.se. Mer information om Barfota Beach House hittar du på
www.barfotabeach.seVaraktighet, arbetstid
Tjänsten är heltid tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är varierande och innefattar helg och röda dagar. Du går på schema som är byggd på pass i driften. Lön enligt överenskommelse. Samt ett bonus avtal som görs mellan dig
Publiceringsdatum2016-12-01Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-12-22
Kontaktdavid@vhotel.seFöretagV Hotell
AdressV Hotell
Fågelsångsgatan 1
25220 HELSINGBORG
KontorsadressFågelsångsgatan 1
Jobbnummer 3190898
Observera att sista ansökningsdag har passerat.