Kökschef
Sodexo AB / Kockjobb / Vara
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Vara,
Grästorp,
Herrljunga,
Vårgårda,
Lidköping eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Vara,
Vårgårda,
Lidköping,
Falköping,
Trollhättan eller i
hela Sverige Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Vi söker Dig som är en trygg och naturlig kock/kökschef med stor erfarenhet kring ledande arbete i varm-kall kök.
Är du redo för en ny utmaning?
Sodexo dedriver idag ett antal restauranger inom Volvo koncernen med en stor geografisk spridning. Sodexo är i Norden ledande inom service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder Euro och har sitt säte i Frankrike samt är noterade på börsen i Paris.
Att jobba hos oss på Sodexo innebär stor variation och stora möjligheter. Arbetsplatsen är vår restaurang på Volvo Penta i Vara, en liten personalrestaurang som serverar ca 80-100 luncher om dagen. From årskiftet har vi en helt nybyggd restaurang och köksdel som är tänkt att även vara tillagningskök för eventuella catering uppdrag. Vi ser att du som söker tjänsten ska gilla utmaningar, kunna se helheten, vara flexibel & se möjligheter. Du har självklart ett stort intresse för mat & dryck och är den givna länken i beställningsledet. Du har en hög serviceanda & utpräglad samarbetsförmåga samt är van att leda personal genom små som stora jobb. Kvalité & service är dina ledord. du ska vara självgående och ha ett stort ekonomiskt intresse.
Rollen som kökschef innebär bl.a:
• Dagliga driften i varm- och kallkök
• Menyplanering
• Att upprätthålla en god kommunikation och samarbete med såväl övriga driftområden som centrala supportfunktioner
• Efterleva Sodexos högt ställda krav på kvalitet och hygien.
• Ansvar för HACCP.
• Inköp - planering
Kund/Gäst
• Att överenskommen kvalitet och genomförande gentemot kunden upprätthålls
• Verka för merförsäljning och/eller kvalitetsutveckling hos befintliga kunder
• Kvalitetsuppföljningar utifrån Sodexos rutiner
• Behandla eventuella reklamationer snabbt och korrekt
Ledarskap
• Leda, utveckla och följa upp direktrapporterande medarbetare
• Säkerställa att alla direktrapporterande medarbetare erhåller en god introduktion
• Genomföra utvecklingssamtal med egna medarbetare
• Att erforderlig kompetens finns inom det egna ansvarsområdet
Ekonomi
• Ansvara för att en god ekonomi hålls i varm- och kallkök avseende kalkylering, inköp, inventering samt ge förslag till anpassade åtgärder vid avvikelser
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Lön enligt överenskommelse
Tillträde v44 eller enligt överenskommelse
Frågor, funderingar eller reflektioner kring tjänsten tas med Platsområdeschefen Henrik Wiberger, Tele:08-5788 4532,
henrik.wiberger@sodexo.com Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Publiceringsdatum2014-10-31Arbetstider och omfattningHeltid/ Ej specificerat
ErsättningLön enligt överenskommelse, Kollektivavtal.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-11-23
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
AdressSodexo AB
Restaurang Kabyssen Volvo Penta
53491 Vara
KontorsadressRestaurang Kabyssen Volvo Penta
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2051817
Observera att sista ansökningsdag har passerat.