Köksbiträde
Region Gotland, Köksområde 4 / Restaurangbiträdesjobb / Gotland
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Gotland, Köksområde 4 i Gotland Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.
Avdelning Måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser. Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.
Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.
Mottagningsköket i Sanda ligger vackert beläget bredvid kyrkan i socknen och man bereder och serverar dagligen ca 115 portioner. Maten lagas i köket i Klinte och tillbehören lagas på plats i serveringsköket. Köket i Sanda bemannas av en person och arbetet sker i samarbete med skolans personal.
Publiceringsdatum2019-06-14ArbetsuppgifterSom köksbiträde är ditt viktigaste uppdrag att leverera bästa tänkbara service till våra gäster. I jobbet ingår att förbereda och servera luncher på ett tilltalande sätt. Även efterarbete som disk och städning ingår och du kommer att ha ansvar för beställning av råvaror och andra förbrukningsvaror.
Vi strävar efter en anpassningsbar verksamhet och arbetsrotation på köksområdet, samt att vara behjälplig vid vikarieanskaffning kan även det vara aktuellt.
Arbetet ska ske på ett ekonomisk och rationellt sätt, det är också viktigt att följa regelverk och rutiner kring egenkontrollprogram och verksamhetssystem, samt att efter bästa förmåga verksamhetens utveckling.
KvalifikationerVi söker dig som har tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person med en positiv inställning och ett naturligt fokus på service.
Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, treårigt gymnasium med inriktning restaurang och måltidsservice eller KY-utbildning, alternativt annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
Då inriktningen är att öka ekologiskt, närproducerat och att mer lagas från grunden så är kunskaper om råvaror och dess användande i matlagning och olika matlagningsmetoder önskvärt. Likaså kunskap om egenkontrollprogram, datorvana, ekonomi och specialkost.
Körkort erfordras.
ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på
http://gotland.com/flytta-hit/På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.
Varaktighet, arbetstid
Deltid. sysselsättningsgrad 75% Tillsvidareanställning, tillträde: 2019-08-19 .
ErsättningEnligt avtal.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-06-30
Ange följande referens när du ansöker: A886314
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktCarina Andersson 0498-269457
FöretagRegion Gotland, Köksområde 4
AdressRegion Gotland, Köksområde 4
Region Gotland
62181 Visby
KontorsadressVisborgsallén 19 Visby
Jobbnummer 4827826
Observera att sista ansökningsdag har passerat.