Köksansvarig på stammishak på söder - dagtid, vardagar
Louie Louie / Restaurangbiträdesjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Louie Louie i Stockholm Vi söker köksansvarig på Louie Louie.
Du måste veta vad det innebär att kunna laga 25 "dagens" under tidspress, kunna komma på nya rätter vi kan använda som "dagens" och vara bra på att göra vegetarisk mat då stora delar av menyn är vegetarisk.
Vidare kommer du även att lägga matbeställningar varje dag så du behöver kunna ha ett helhetstänk i köket och förstå vikten av att tänka ekonomiskt och hålla nere svinn. Du behöver även kunna delegera vidare vilken "prepp" som behöver göras av eftermiddagspersonal.
För oss är det väldigt viktigt att vi har roligt på jobbet och det tror vi att en har om alla bestämmer sig för att ta hand om vår restaurang lite extra varje gång en jobbar.
Förutom att kvalitén på maten ska vara super arbetar vi med service på ett personligt sätt; du ska kunna få varje gäst att på något sätt känna sig sedd.
Du får gärna vara någon som vill utvecklas och kliva upp på en ansvarsroll även om du inte har haft någon förut.
Intervjuer görs löpande och tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt.
Publiceringsdatum2018-08-09Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-09-08
FöretagLouie Louie
KontorsadressBondegatan 13
Jobbnummer 4282521
Observera att sista ansökningsdag har passerat.