Köks- och restaurangchef, Kurorten Mösseberg
Bräcke Diakoni / Storhushållsföreståndarjobb / Falköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla storhushållsföreståndarjobb i Falköping,
Skara,
Tidaholm,
Herrljunga,
Skövde eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Bräcke Diakoni i Falköping,
Skara,
Skövde,
Jönköping,
Alingsås eller i
hela Sverige Sedan 1867 har vi varit kurort
• en plats för hälsa, liv och välbefinnande.
Det är vi stolta över.
Idag förvaltar vi kurortstanken genom vattnet du möter
på olika sätt i miljön, i kurbaden och genom vårt sätt att se på hälsa och matlagning.
Nu söker vi en köks- och restaurangchef. Tjänsten är tillsvidare, 100%.
Publiceringsdatum2008-04-15KvalifikationerVi söker Dig som är utbildad inom restaurang, har god organisationsförmåga och minst tio års erfarenhet varav två års chefserfarenhet.
Vi ser gärna manliga sökande. Det är meriterande om Du tidigare har arbetat på hotell, slott, herrgård eller konferensanläggning.
ArbetsuppgifterI Dina arbetsuppgifter ingår:
• övergripande ansvar för kök/resturang ekonomi
• ansvara för personalplanering
• Utveckla vårt matkoncept – 2000-talets kurorts mat
• Laga mat
Har Du frågor kring tjänsten, kan Du ringa hotellchef Ursula Frölin 0515-43205.
Välkommen med Din ansökan (märk kuvertet eller ärenderaden i mailet med Kökschef) senast 2008-05-01 till vårt moderbolag Bräcke Diakoni, Personalavdelningen, Box 21062, 418 04 Göteborg eller via mail till
jobbansokan@brackediakoni.seArbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Heltid, tillsvidare
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2008-05-01
Ansökan kan skickas till e-postadress:
jobbansokan@brackediakoni.seFöretagBräcke Diakoni
AdressBräcke Diakoni
Box 21062
41804 GÖTEBORG
KontorsadressBräcke Östergårdsgata
KontaktuppgifterTelefonnummer: 031-502500
Jobbnummer 193262
Observera att sista ansökningsdag har passerat.