Kockar sökes till kvarterskrog i skärgården
Matvrak AB / Servitörsjobb / Norrtälje
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Norrtälje,
Vallentuna,
Vaxholm,
Täby,
Värmdö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Matvrak AB i Norrtälje,
Stockholm eller i
hela Sverige Du kommer att vara del i ett köksteam som arbetar tillsammans hela sommaren, under ledning av Tomas som är delägare i Varvet, med lång erfarenhet från krogkök upp till stjärnnivå. Vi varvar att jobba kallis och varma köket. Menyn är uppdelad i förrätter, huvudrätter och desserter. Varvet satsar på att vara en kvarterskrog mer än typisk skärgårdskrog. Alltså står inte toast skagen på menyn, utan köket blandar svensk sommar och medelhav, med influenser från där vi får feeling. Med rätt person kan vi ev. diskutera en roll med mer ansvar.
Avslappnat, kul och gott är tre bra ord för att sammanfatta Varvet. Samarbete är ett nyckelord; vi arbetar tillsammans för att skapa en grym krog och härlig känsla för våra gäster.
Vi söker dig som är driven och går igång på ge kroggäster en riktigt bra upplevelse. Du har minst några års erfarenhet och vill utvecklas i branschen. Flera av våra tidigare kockar har gått vidare till riktigt bra Stockholmskrogar efter säsongen hos oss.
Hoppas att du är nästa stjärna i sommarens vassa köksteam på Restaurang Varvet i skärgården!
Du är minst 20 år, är kockutbildad och har jobbat på restaurang tidigare. Du måste vara ambitiös och driven med rätt attityd. Du vill utvecklas inom restaurang . Samarbete, arbetsglädje och servicekänsla är nyckelord du skriver under på.
Varvet har öppet från midsommar till mitten av augusti. För rätt person(er) kan det bli aktuellt att börja något tidigare. Roligast vore om samarbetet blir långsiktigt och vi kör flera somrar ihop, men självklart är du välkommen att söka även om du vet redan nu att det bara kommer att bli en sommar på Högmarsö.
Varvet är en kvarterskrog i skärgården, med riktigt bra mat och skön atmosfär. Vi har öppet sju veckor mitt i sommaren och kör då lunch- och middagsservering sju dagar i veckan, ihop med livemusik och andra happenings.
Varvet är en familjeägd restaurang, där vi som driver krogen arbetar i verksamheten. "Vi" är krögarparet Tomas Diederichsen (Årets kock 2011) och Klara Möller Norén (sommelier). Vi vill att Varvet ska vara en återkommande sommaröppen krog, som är mer kvarterskrogen som hänger med på skärgårdssemestern än en klassisk skärgårdskrog.
Öppettiderna är från lunch till ca 23. Sommaren 2019 har vi smygöppet i midsommarhelgen, sedan är säsongen från slutet juni till mitten av augusti.
Varaktighet, arbetstid
Boende finns på ön i anslutning till krogen, på husbåt eller i stuga. Högmarsö kan nås med båt, bil och SL:s bussar, ön ligger ca 1 timme och 15 min från Stockholm bilvägen. Närmast större ort är Norrtälje, ca 30 min bort.
Publiceringsdatum2019-03-29ErsättningLön enligt överenskommelse; vi följer branschstandard.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-06-10
Ange följande referens när du ansöker: Kock sommar 2019
KontaktTomas Diederichsen
info@restaurangvarvet.se 0734364849
Klara Möller Norén
info@restaurangvarvet.se 0704615205
FöretagMatvrak AB
AdressMatvrak AB
Högmarsövägen 83
76019 Furusund
KontorsadressHögmarsövägen 83
Jobbnummer 4698758
Observera att sista ansökningsdag har passerat.