Kockar & Kallskänkor

Majola Restaurangkonsult / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Järfälla eller i hela Sverige

Majola RestaurangKonsult är ett nytänkande bemannings -& rekryteringsföretag som arbetar mot kunder i stockholmsområdet. Våra kunder är till största del hotell, konferensgårdar, kvarterskrogar & cateringföretag. Då några av våra kockar nu blivit rekryterade till våra kunder och det faktum att vi forsätter växa behöver vi nu förstärka Majolas köksteam inför vår och sommarsäsongen.
Är du en duktig kock eller kallskänka med ett par års kökserfarenhet som söker ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan vi vara till hjälp med att ordna ditt drömjobb!
Vi söker kökspersonal både till fasta tjänster hos våra kunder samt till varierande uppdrag hos oss på Majola RestaurangKonsult!
Körkort och tillgång till bil är meriterande men inget krav!
Vi tar emot ansökningar per e-mail eller telefon!
Majola RestaurangKonsult är ett auktoriserat bemanningsföretag!

Publiceringsdatum
2008-04-17

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid/Deltid

Ersättning
Fast lön
Lön enligt avtal eller överenskommelse.

Så ansöker du
Vi tar även emot ansökningar via telefon 08-600 35 00
Ansökan kan skickas till e-postadress: tobias@majola.se

Kontakt
Tobias Becker, Rekryterare, 08-600 35 00 (Arbete), tobias@majola.se
Mats Lembäck, 08-600 35 00 (Arbete), mats@majola.se

Företag
MAJOLA RESTAURANGKONSULT

Adress
MAJOLA RESTAURANGKONSULT
12162 Johanneshov

Kontorsadress
Palmfeltsvägen 19

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-6003500
Faxnummer: 08-6003501
E-postadress: info@majola.se

Jobbnummer
195074

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Majola Restaurangkonsult

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Majola Restaurangkonsult: