Kock till Vesslans kök och restaurang

Örebro kommun / Chefsjobb / Örebro
2017-05-17
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock till Vesslans kök och restaurang" (publicerad 2022-03-17) ⬅️


Visa alla chefsjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Örebro kommun i Örebro, Kumla, Nora, Ljusnarsberg eller i hela Sverige

Om tjänsten
Vesslans kök söker kock till sitt tillagningskök med restaurang som lagar mat till vård och omsorgsboenden inom äldreomsorgen och till skolelever i närområdet. Vi producerar cirka 550 portioner fördelat på lunch, dessert och kvällsmat samt alternativrätter i restaurangen. En stor andel av dessa portioner är specialkost, många med anpassad konsistens efter den enskildes behov. Portioner packas och skickas till avdelningar i huset samt portionspackas till kunder som bor hemma. Restaurangen är öppen dagligen under lunch för seniorer, skolelever och anställda i kommunen. Schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• att beräkna och tillaga alla typer av mat inklusive specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt
• beställa varor enligt gällande avtal
• delta i kökets kvalitetsarbete
• utföra allt arbete i enlighet med miljönämndens godkända egenkontrollprogram
• utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett tillagningskök.

Publiceringsdatum
2017-05-17

Kompetenser
• kockutbildning
• kunskap om specialkost samt konsistensanpassad kost
• erfarenhet av måltidsproduktion inom äldreomsorgen
• god datakunskap.

Du ska vara flexibel, initiativrik och ha förmågan att inspirera. Du har ett kreativt tänkande och har service som en av dina främsta egenskaper. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och arbetskamrater och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse. För arbetet krävs goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande
• erfarenhet av verksamhetssystem och kostdatasystem såsom Mashie, Raindance, Medvind och Outlook
• kunskaper i vegetarisk matlagning.

Omfattning och tillträde
Tillsvidare 75%
Tillträde: snarast
1 tjänst.

Om arbetsplatsen
Vesslans kök är en del av Örebro kommuns kostverksamhet där vi arbetar efter konceptet "smartare mat" vi strävar efter en hög grad av ekologiskt, kravmärkt och närodlad kost och som ett led i detta använder vi ekologiska, kravmärkta och närodlade produkter i matlagningen och lagar maten från grunden. Maten levererar vi till vård o omsorgsboenden, trygghetsboenden, seniorboenden, skola och förskola samt packning och utskick till mattjänst. VI har även egna restauranger som serverar seniorer och anställda i kommunen. Till samtliga kundkategorier anpassas kosten utifrån behov.

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på http://www.orebro.se/jobb.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2017-05-23.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Varaktighet, arbetstid
Deltid/ Ej specificerat

Ersättning
Enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-05-23
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Britt-Marie Silverdahl, Enhetschef 019-21 58 74
Kommunal Expedition, Facklig representant 019 - 21 24 00

Företag
Örebro Kommun

Adress
Örebro Kommun
Box 30060
70135 Örebro

Kontorsadress
Box 30060

Jobbnummer
3504809

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Örebro kommun

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Örebro kommun: