Kock till Skillingaryds Lägerrestaurang

Fazer Food Services / Kockjobb / Vaggeryd
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Vaggeryd, Gnosjö, Aneby, Jönköping, Sävsjö eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Vaggeryd, Eksjö, Ljungby, Borås, Växjö eller i hela Sverige

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Restaurangen är belägen på Skillingaryds skjutfält och serverar cirka 100 lunchgäster måndag till torsdag. När försvarsmakten övar, kan det vara upp till 300 ätande gäster till frukost, lunch, middag och kvällsmål. Det förkommer också packade måltider vid övningar.

Vi söker dig som tycker om att arbeta i restaurangmiljö och är mycket serviceinriktad. Lägerrestaurangen är en liten enhet med få anställda, vilket kräver att du utför alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök såsom matlagning, salladsberedning, kassa, varubeställningar, egenkontroll, rapporteringar, disk, städning med mera.

Vi förutsätter att du arbetar efter Fazers värderingar: Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.

Publiceringsdatum
2015-04-08

Kvalifikationer
• Vi ser gärna att du har restaurangskola eller likvärdig utbildning och minst fem års vana från matlagning och köksarbete.
• Att du kan laga mat från grunden och har ett ekonomiskt synsätt
• Vi kommer att ställa höga krav på din servicekänsla, flexibilitet, på din förmåga att ta egna initiativ och att du kan arbeta självständigt.
• Att du har goda kunskaper i egenkontroll och gärna utbildning i HACCP.
• Att du behärskar svenska språket i tal och skrift är viktigt då du kommer att ha mycket gästkontakt
• Att du har goda datakunskaper.

Tjänsten är 75 %, normalt måndag-fredag. Helger och tjänstgöring på mertid kan förkomma vid övningar.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.

Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Restaurangchef, Katarina Sällberg, tel. 0381-180 60.

Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl: margareta.granda-berg@fazer.com .

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts snarast.
Sista dag att ansöka är 2015-04-22

Varaktighet, arbetstid
75 [pr], tillsvidaretjänst -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-04-22
Ansökan sker via företagets webbplats.

Företag
Fazer Food Services

Adress
Fazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm

Kontorsadress
Lindhagensgatan 120

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2238368

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services: