Kock till Näringslivets Hus

Sabis / Optikerjobb / Stockholm
2017-12-06
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock till Näringslivets Hus" (publicerad 2018-08-31) ⬅️


Visa alla optikerjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis i Stockholm, Solna, Lidingö, Huddinge, Botkyrka eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Näringslivets Hus ligger på Östermalm och vi serverar ca 350 dagens lunch. Restaurangen är även öppen för externa besökare. Vi har en egen konferensverksamhet med 13 konferenslokaler, 2 ljusgårdar och 3 matsalar där vi kan servera upp till 300 konferensluncher/middagar/mingel etc. Vår arbetsgrupp består av ca 23 personer som arbetar i kök, restaurang och konferens. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Tjänsten innebär sedvanliga kockuppgifter: till att börja med tillagning av dagens lunch och övriga sedvanliga rutiner i köket. Därefter ser vi gärna att du även arbetar med tillagning av konferensluncher och catering för att vi ska ha en arbetsrotation i köket. Vi samarbetar över gränserna, tänker kvalitativt och har gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden.

Vi ser att du har erfarenhet från liknande verksamhet och helst har minst 5 års yrkeserfarenhet. Du behärskar svensk husmanskost från grunden och har även arbetat med "fine dining". Du har en utpräglad känsla för service och kvalitet. Hos oss är kundens upplevelse det som avgör! Hos oss ska alla gäster känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje. Du har en stor passion för att laga mat, är driven, kreativ, noggrann, positiv, lyhörd. Du håller en hög nivå samt är smaksäker i det du lagar. Det är även av stor vikt att du förespråkar ordning och reda och arbetar strukturerat.

Tillträde januari 2018. Arbetet är heltid. Vi arbetar med fyramånaders periodstid. Vi har stängt ca 6 veckor över sommaren och ca 2 veckor över jul. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Margareta Gustavsson tel: 08-52206115.

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2017-12-06

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-01-04
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis

Adress
Sabis
Box 6015
10231 Stockholm

Kontorsadress
Box 6015

Jobbnummer
3841135

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis: