Kock
Dibber Sverige AB / Kockjobb / Upplands-Bro
2023-10-03
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2024-02-01) ⬅️
Visa alla kockjobb i Upplands-Bro,
Järfälla,
Sollentuna,
Upplands Väsby,
Sigtuna eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Dibber Sverige AB i Upplands-Bro,
Sollentuna,
Täby,
Solna,
Stockholm eller i
hela Sverige Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.
På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.
Vill du vara med på vår matresa för att utveckla den offentliga måltiden inom Dibber? Nu söker vi personal till Dibbers Matgård!
På Dibbers Matgård i Brunna, Upplands-Bro kommun norr om Stockholm, förbereder vi mat till många av Dibbers förskolor, grundskolor och anpassade grundskolor runt om i mellan- och norra Sverige. Vi producerar och kallpaketerar komponenter som sedan levereras till Dibbers mottagningskök, enligt våra menyer. Vår filosofi är nylagad och hälsosam mat för en bättre framtid.
I matgården kommer det ställas krav på att du är flexibel och kan rotera i dina arbetsuppgifter. Kockens roll innefattar förberedande arbete i många delar som, tillverkning av råvaror, egenkontroll, planering, underhåll av livsmedelslokal och distribution av matgårdens produkter. I tjänsten kommer du ingå i ett team där alla jobbar mot samma mål.
"Vi får världens viktigaste värden att växa" är det som genomsyrar vår verksamhet såväl till barn, vårdnadshavare och medarbetare.
Publiceringsdatum2023-10-03Dina arbetsuppgifter Exempel på arbetsuppgifter Hålla en hög kvalitetsnivå så att köksverksamheten drivs i enlighet med lagar, förordningar, Dibber Way (Dibbers vision, värden och arbetsrutiner) kollektivavtal samt interna riktlinjer samt finansiella ramar
Ansvara för den dagliga verksamheten i matgården, planering, prepp, beredning och servering.
Tillverka maträtter enligt den menyplan som produktionschef och ni har planerat
Tillverka specialkost
Packning och märkning av maträtter inför leveransdagar
Inköp genom webhandel, följa ramavtal
Svara i telefon och läsa/skicka mejl
Ansvara och följa egenkontrollprogrammet, innefattar städning, disk och underhåll av de livsmedelslokaler som finns
Dagligt hållbarhetsarbete svinn
Vara en del av köksteamet och bidra till att utveckla skolmåltiden enligt Dibbers koncept
Göra felanmälningar enligt rutin på enheten.
Följa budget och de avtal vi har inom Dibber
Övrigt förekommande uppgifter utifrån skola/förskolans specifika förutsättningar och behov.
KvalifikationerB-körkort
Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden.
Erfarenhet från storköksproduktion
Svenska i tal och skrift
Datorvana
HACCP/ egenkontroll
Belastningsregisterutdrag
Kompetenskrav
Kommunikation i tal och skrift
Flexibel
Samarbetsförmåga
Organisationsförmåga
Kvalitetsmedveten
Ansvarstagande
Stresstålig
Hygien
Dina personliga egenskaperDen vi söker ska vara engagerad, positiv, ansvarsfull och strukturerad,
Du kan både arbeta i team och bidra till god arbetsmiljö samtidig som du kan arbeta självständig.
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.
Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö! Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
• Friskvårdsbidrag
• Personalstöd via Falck Health Care
Kontaktinformation
Anneli Nieminen, Kök och måltidsansvarig
Arbetsplats
Örnäsvägen 13
196 92 Kungsängen
Ersättning . Fast lön
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-10-24
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "4716011379".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Dibber Sverige AB (org.nr 559115-3803),
https://dibber.se/ Arbetsplats Dibber
Kontakt Kök och måltidsansvarig
Anneli Nieminen
Jobbnummer 8161697
Observera att sista ansökningsdag har passerat.