Kock
Region Jönköpings län / Chefsjobb / Jönköping
2016-01-13
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2022-02-18) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Jönköping,
Aneby,
Habo,
Mullsjö,
Vaggeryd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Jönköpings län i Jönköping,
Aneby,
Habo,
Mullsjö,
Vaggeryd eller i
hela Sverige Måltidsservice/vårdnära service
Gillar du restaurangbranschen men är trött på oregelbundna tider? Vill du arbeta på en händelserik och utvecklande arbetsplats hos en trygg arbetsgivare? Då ska du söka tjänsten som kock till centralköket.
Vi är ca 30 personer som lagar upp till 2000 portioner om dagen.
Vi jobbar med alla möjliga olika sorters mat och en självklarhet för oss är god, vällagad och vacker mat. Våra gäster är såväl patienter, som anställda, besökare, konferensgäster och skolungdomar. Det innebär att vi måste vara flexibla och anpassa oss till de olika gästernas behov. Vi finns också på vårdavdelningar, där vi hjälper vården att servera maten på bästa sätt till patienterna.
Vi lagar mycket mat från råvara och vi vill att du har hjärtat i maten. Vi jobbar med ständiga förbättringar såsom minskat matsvinn och ökad andel ekologiska varor.
Publiceringsdatum2016-01-13ArbetsuppgifterHos oss kommer du laga god mat efter de recept som finns samtidigt som du får möjlighet att komma med idéer om nya rätter eller nya arbetssätt. Du kommer delta i alla förberedelser och efterarbeten som förekommer i ett kök samt diska och städa köket enligt gällande rutiner. I dina arbetsuppgifter ingår att vara behjälplig vid servering i restaurangen och möta våra kunder i olika sammanhang. Viss arbetsledning förekommer.
Din kompetens
Du ska ha en grundutbildning i hotell-och restaurang eller motsvarande. Antingen har du kunskap inom kockyrket genom en kockutbildning och/eller genom att ha jobbat som kock i minst 3 år.
Vi önskar att du har erfarenhet från restaurangbranschen, gärna inom privat sektor. Meriterande är erfarenhet av arbetsledning eller arbetsledande förmåga.
Känslan för mat är otroligt viktig, då vi lagar mat från grunden. Du har ett passionerat intresse för mat, är kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du är stresstålig och klara av många bollar i luften då ett kök är en arbetsplats där man inte alltid kan förutse vad som händer, du kan därmed leverera på topp med god mat även när det är mycket att göra.
Själv beskriver du dig som en ödmjuk, positiv och ordningsam person med en vilja att ständigt utvecklas.
Vi samarbetar med olika aktörer så social kompetens och god samarbetsförmåga är en förutsättning.
Du är även självgående, initiativtagande och har en ekonomisk medvetenhet.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.
Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.
Omfattning
Tjänstgöringsgrad 100% med arbete var tredje helg. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 7 och 18.
Frågor och ansökan
Upplysningar om tjänsten lämnas av restaurangchef Anica Dahlander, 036-32 27 04.
Facklig företrädare för kommunal är Kristina Leth, 036-32 10 73.
Sista ansökningsdag är den 2015-12-10. Välkommen med din ansökan.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt överennskommelse -
ErsättningFast lön. Kollektivavtal finns.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-01-27
Ange följande referens när du ansöker: S406/15
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagRegion Jönköpings län
AdressRegion Jönköpings län
Husargatan 4
55111 Jönköping
KontorsadressHusargatan 4
Jobbnummer 2614112
Observera att sista ansökningsdag har passerat.