Kock
Radisson Blu Royal Viking / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Royal Viking i Stockholm Radisson Blu Royal Viking Hotel ingår i Carlson Rezidor Hotel Group, som är ett av världens snabbast växande hotellföretag med över 1300 hotell i 80 länder. Det är "Yes I Can!-andan som gör att vi skiljer oss från konkurrenterna." Yes I Can!" är en servicefilosofi, som går ut på att varje gäst får ett positivt och serviceinriktat bemötande
Vi söker en kock som kan arbeta i ett kök med stort engagemang. I dina arbetsuppgifter ingår maten i Skybar, frukost, kaffepauser för konferensen, mat för event i Skybar och nattroomservice. Du rapporterar till Senior Sous Chef.
DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER OCH ANSVARSOMRÅDEN:
• Att leda den dagliga driften i köket
• Att göra menyplanering och utveckla ny menyer ihop med Senior Sous Chef
• Varubeställningar
• Personalhantering
• Egenkontroll - HACCP
• Inventering
• Uppföljning av satta nyckeltal
• Möta avdelningens och hotellets uppsatta mål och policies samt följa Radisson Blu Hotels & Resorts gemensamma riktlinjer och servicekoncept
DIN PROFIL:
Som person är du positiv och du brinner för ditt yrke. Du har ett genuint intresse för mat, är kreativ och ställer höga krav på kvalitet. Du har lätt för att samarbeta med andra, är noggrann, lösningsorienterad och kan motivera och driva kollegor framåt. Du är van att arbeta i ett högt tempo och klarar av att hantera stora volymer. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till att verksamheten följer gällande lagar och föreskrifter. Vi ser att du är van att arbeta självständigt och att fatta beslut. Du är beredd och engagerad att tillsammans med F&D Manager och Senior Sous Chef driva hotellet visioner inom F&D framåt. För att passa för tjänsten ser vi att du har minst 5 års erfarenhet i köket.
VI ERBJUDER:
• Att få vara med och fortsätta utveckla en framgångsrik verksamhet
• Att få vara del av en dynamisk och internationell kedja
Tycker du att tjänsten låter intressant så är du välkommen med din ansökan eller vill du veta mer om tjänsten då är du välkommen att kontakta vår Senior Sous Chef Fabian Moraga på 08-50 65 4000. Vi startar rekryteringen omgående och intervjuar löpande. Sista ansökningsdag är 17 maj 2015.
Varaktighet, arbetstid
Heltid Tills vidare
Publiceringsdatum2015-05-07ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-05-17
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktFabian Moraga 08-50654000
fabian.moraga@radissonblu.comFöretagRadisson Blu Royal Viking
AdressRadisson Blu Royal Viking
Vasagatan 1
10124 Stockholm
KontorsadressVasagatan 1
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2284299
Observera att sista ansökningsdag har passerat.