Hovmästare / matsalsansvarig

Fredrik Wastesson AB / Servitörsjobb / Söderköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Söderköping, Norrköping, Valdemarsvik, Åtvidaberg, Finspång eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fredrik Wastesson AB i Söderköping

Hovmästare / Matsalsansvarig.
Har du alltid drömt om att jobba i vackra miljöer? Gillar du att möta nya människor? Ga ¨stno ¨jdhet är viktigt för oss, viktigt att du är lyhörd och vill leverera utöver det förväntade. Är du intresserad av att jobba på ett spännande slott där allt händer? Ser du alltid till gästens bästa och gillar försäljning?
Vi ser att du som söker gillar ett intensivt tempo, söker lösningar och samarbeten. Du är positiv, strukturerad och ser gästens behov. Vi ser också att du har ett stort intresse av försäljning och optimering av hotellrum. Vidare är du affärsmässig, ansvarsfull och brinner för att ge service.
Som Hovmästare är det viktigt, att tillsammans med anläggningsansvarig/ägare-VD, säkerställa att alla avdelningar får information på detaljnivå utifrån gästens önskemål. Tillsammans med våra kulinariska kockar, samarbetar ni nära för att utforma bra menyer och rekommendationer. Vår gastronomiska filosofi inspireras av historiska matlagningstekniker, med en modern touch. Menyn på Husby Säteri ändras likt naturens skiftningar och dess utbud utifrån vad vi finner i vårt skafferi i form av vilthägn, grönsaksland och örtaträdgård. Det är även viktigt att du är flexibel att arbeta inom andra områden då det är en liten arbetsplats.
Vi ser att du som söker har erfarenhet från försäljning/bokning och hotellbranschen. Arbetstiderna är oregelbundna

Dina arbetsuppgifter blir förutom den dagliga driften:
• Planera och genomföra event
• Ha ingående kunskap om de produkter som erbjuds på Husby Säteri, exempelvis drycker och maträtter och bar
• Inventera lager och tillsammans med kökschef se till att varor beställs och finns hemma, även bygga upp vinkällaren
• Utbilda övrig serveringspersonal inom utbud som erbjuds på Husby Säteri
• Ansvarar för att servicen i restaurangen på Husby Säteri håller hög standard
• Har insyn i och är delaktig i att utveckla rutiner och policys på Husby Säteri
• Vara behjälplig vid in- och utcheckning av hotellgäster
• Vara aktiv del i Husby Säteris utvecklingsarbete tillsammans med ledningsgruppen
• Tillsammans med ledningsgruppen etablera kontakt och samarbete med leverantörer

Du har följande erfarenheter:
• jobbat med a la carté servering 3 år
• vana att planera och genomföra event/bokningar
• sommelier eller liknande utbildning
• minst 3 års arbetslivserfarenhet
• datorvana, gärna något hotellsystem
• prestigelös
• organiserad och framåt
• bil och körkort
• teamplayer
• delar Husbys värdegrunder

Tjänsten är 100% tillsvidareanställning med början efter överenskommelse.

Känner du att detta passar in på dig. Skicka ansökan med bild, cv, referenser och personligt brev till:
ulf@husbysateri.se

Du har följande erfarenheter:
• jobbat med a la carté servering 3 år
• vana att planera och genomföra event/bokningar
• sommelier eller liknande utbildning
• minst 3 års arbetslivserfarenhet
• datorvana, gärna något hotellsystemprestigelös
• organiserad och framåt
• bil och körkort
• teamplayer
• delar Husbys värdegrunder

Husby Säteri ligger vackert vid Slätbakensvatten utanför Söderköping.
Vi är ett litet företag med stora ambitioner. Här jobbar man nära varandra i platt organisation och i en vacker näst intill orörd 1700-tals miljö.

Publiceringsdatum
2018-08-16

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-09-15
Ange följande referens när du ansöker: Hovmästare/matsalsansvarig

Kontakt
Ulf Lacker ulf@husbysateri.se

Företag
Fredrik Wastesson AB

Adress
Fredrik Wastesson AB
Husby Schwerinska Villan
61490 Söderköping

Kontorsadress
Husby Säteri

Jobbnummer
4293229

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fredrik Wastesson AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fredrik Wastesson AB: