Hovmästare
Norse Hotel Scandinavia AB, Mercure Hotell Malmö / Servitörsjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Malmö,
Burlöv,
Lomma,
Staffanstorp,
Vellinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Norse Hotel Scandinavia AB, Mercure Hotell Malmö i Malmö Publiceringsdatum2014-10-20Beskrivning av verksamhetenMercure Hotel Malmö är ett nyrenoverat hotell för effektiva jobbresor, innehållsrika möten och weekendresor med guldkant. Förutom eleganta hotellrum och en restaurang som bjuder på kulinariska upplevelser har vi också personlig service utöver det vanliga. Mercure Hotel Malmö ligger nära både Stadionmässan, Malmö Arena och Swedbank Stadion. På tio minuter promenerar man in till Malmö för att koppla av på restaurangerna kring Möllevångstorget, shoppa på Södergatan eller bara njuta av livet i en lagom stor stad med många trevliga kaféer.
Dina arbetsuppgifterRestaurang supervisor (hovmästare)
Hovmästaren ska organisera, planera och leda arbetet i vår restaurang. Som hovmästare har man ett serviceyrke och måste tycka om att arbeta med människor. Att vara utåtriktad, flexibel och kunna arbeta effektivt under tidspress är nödvändiga egenskaper för en hovmästare. Arbetet är mest på kvälltid och helger.
Hovmästare är arbetsledare för serveringspersonalen och organiserar deras arbete. Hovmästaren arbetar med schemaläggning och ser till att tillräckligt med personal finns vid varje arbetspass. Som hovmästare tar man emot förbeställningar och sköter arrangemanget vid till exempel större festmåltider. Man tar emot bordsbokningar och placerar gästerna så att restaurangen utnyttjas så effektivt som möjligt. Hovmästaren tar emot restauranggästerna när de kommer, visar dem till bordet och ger dem meny och vinlista. Det är viktigt att kunna råda gästerna vid val av maträtter och kunna tala om vad rätterna på matsedeln består av och hur de är tillagade. Det är bra att ha kunskaper om specialkost av olika slag, till exempel mat för olika allergiker. Att ge förslag på passande dryck ingår i arbetet. Hovmästaren rycker ofta in och hjälper den övriga serveringspersonalen när det är mycket att göra. För att gästerna ska bli nöjda och önskemål angående mat och dryck ska bli uppfyllda krävs också ett gott samarbete med övrig restaurangpersonal i kök och bar. Att vara serviceinriktad, flexibel och stresstålig är nödvändiga egenskaper för en hovmästare. Erfarenhet från liknande jobb krävs, minst 3 år. Språk: mycket bra svenska och engelska i tal och skrift.
Utbildning och erfarenhetErfarenhet krävs
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
TillträdeSnarast
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-12-31
Ansökan skickas på engelska
Ansökan kan skickas till e-postadress:
julien.lagrange@mercure-hotel-malmo.comKontaktSanna Bodi General Manager H3332-GM@ACCOR-HOTELS.COM
040-6728570
FöretagNorse Hotel Scandinavia AB, Mercure Hotell Malmö
AdressNorse Hotel Scandinavia AB, Mercure Hotell Malmö
Stadiongatan 21
21762 MALMÖ
KontorsadressStadiongatan 21
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 040-6728570
E-postadress:
julien.lagrange@mercure-hotel-malmo.com Jobbnummer 2037461
Observera att sista ansökningsdag har passerat.