Head Waiter Restaurant
Clarion Hotel Arlanda Airport / Servitörsjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Sigtuna,
Österåker,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel Arlanda Airport i Sigtuna,
Uppsala,
Stockholm eller i
hela Sverige Clarion Hotel Arlanda Airport byggs i anslutning till Sky City och beräknas vara klart november 2012. Ambitionen är att bli Europas bästa flygplatshotell. Hotellet kommer att ha 414 rum och 40 möteslokaler.
Hotellet kommer att ha 3 olika restauranger varav den mest spektakulära ligger högt upp i hotellet, på 35 meters höjd. Där kommer du att kunna äta en god middag, ta en öl eller en kopp kaffe samtidigt som du njuter av skådespelet från start- och landningsbanan.
Hotellet ingår i hotellkedjan Clarion Hotels.
Hösten 2012 öppnar vi portarna till Nordens närmaste mötesplats. Ett spännande hotell med en helt ny och unik mötesplats mitt Skandinaviens nav och i direkt anslutning till Sky City på Arlanda. Vi skall tillsammans skriva historia när vi öppnar portarna till Europas bästa flygplatshotell. Vi har en självklar målsättning att Clarion Hotel Arlanda ska ha den absolut bästa personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi söker därför kreativa och personliga talanger som kan leverera en service utöver det vanliga.
Clarion Hotel Arlanda förväntar sig att du genomför ditt arbete med stor passion, personlighet, energi, mod och begeistring. Du uttrycker energi genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning. Mod tillkännages genom ägandet av problem och en "våga fråga" attityd. Slutligen ser vi att du är nyfiken och engagerad i allt och alla du möter, vilket summerar begeistring.
Till hotellet söker vi nu ytterligare en talang: "Head Waiter Restaurant".
Vår spektakulära restaurang som ligger högst upp i hotellet, på ca 35 meters höjd. Där kommer du att kunna äta en god middag, ta en öl eller en kopp kaffe samtidigt som du njuter av skådespelet från start- och landningsbanan. Här låter vi utsikten tala för sig självt. Här krävs ett genuint intresse och kunskap om mat och dryck.
Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten?
Head Waiter Restaurant (HWR) rapporterar till Restaurant Manager (RM) och är en del av hotellets supervisor grupp.
Tjänsten innefattar ansvar för:
• Leda och fördela arbetet under det dagliga arbetet på avdelningen
• Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.
I tjänsten ingår:
• HWB förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Arbetstiden är fördelad på främst kvällstid med tjänstgöring på helger enligt rullande schema.
• HWB leder och driver arbetet med merförsäljning i avdelningen och är en förebild.
• I samråd med RM arbeta med schemaläggning, upplärning och utbildning. Utbildningar som inte sker av HWB själv skall planeras i samråd med RM.
• Dagligen registrera korrekt antal timmar i tidrapporteringssystem för all personal.
• Ansvarig för att dagskassan stämmer och är korrekt redovisad
• Ansvarig för att bankning sker korrekt och att växelkassan ligger på rätt plats.
• HWB arbetar för att goda kontakter med underleverantörer upprätthålls
• I samråd med RM ser till att beställningar av dryck och förbrukningsvaror tillhörande avdelningen utförs.
• HWB är under sitt pass ansvarig att ingen överserveras av alkoholhaltiga drycker.
• HWB arbetar tillsammans med RM fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs.
• Tjänsten innefattar kväll och helg tjänstgöring.
• HWB har tät dialog med arrangemangets projektledare och informerar vidare till berörd personal på avdelningen.
• Ansvarig för att lokalen som använts för arrangemanget blir korrekt återställd och städad.
• Ansvar för att löpande följa upp kundnöjdhet i Loopon och snabbt agera vid behov för kompensationer.
• Säkerställa att den månatlig inventering genomförs i tid och rapporteras till BM.
• Kassahantering separat instruktion skall signeras av all personal )
• Ansvar för att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Ansvar för att företagets policies efterlevs.
• HWB ansvarar för att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetsystemet, C2.
• Övriga arbetsuppgifter som tilldelats av närmsta ledare.
• Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa tänkbara upplevelse. Ibland innebär det att vi måste lägga vårt eget arbete åt sidan en stund för att stötta kollegor för att gästen ska få en så bra upplevelse som möjligt. Detta prestigelösa samarbete hjälper oss att lyckas i vår ambition att vara Europas bästa flygplatshotell.
Varmt välkommen med din ansökan! Samtliga sökanden kommer att bli kallade till Clarion Hotel Arlandas TALANGJAKT som går av staplen den 15-16 juni - läs mer om Talangjakten och hotellet på
www.clarionarlanda.se Om du är intresserad av flera tjänster så kommer du att kunna lämna in intresse för det på Talangjakten så här räcker det om du söker den tjänst som du är mest intresserad av.
Publiceringsdatum2012-05-11Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-06-10
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktChristian Kirchner, +46 703911060
FöretagClarion Hotel Arlanda Airport
AdressClarion Hotel Arlanda Airport
Ringvägen 98 A
19045 Stockholm-Arlanda
Jobbnummer 1242072
Observera att sista ansökningsdag har passerat.