Fazer Food Services söker restaurangchef till Hudiksvall
Fazer Food Services / Chefsjobb / Hudiksvall
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Hudiksvall,
Nordanstig,
Söderhamn,
Ljusdal,
Bollnäs eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Hudiksvall,
Gävle,
Leksand,
Mora,
Borlänge eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
I augusti startade Fazer sin nya verksamhet vid köket på Hudiksvalls sjukhus. Verksamheten består av att servera välsmakande och näringsriktiga måltider till sjukhusets cirka 135 patienter samt att ge restaurang Pulsens runt 250 gäster smakupplevelser utöver det vanliga. Därutöver tillkommer även att leverera konferenscatering med bland annat smörgåsar och kaffe.
Vi söker nu en drivande och erfaren restaurangchef, som vill vara med att driva och utveckla denna verksamhet. För att nå dina mål vet vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Du känner dig trygg i köket och trivs även med att ta hand om administrativa uppgifter som att göra beställningar och ta hand om daglig rapportering. Självklart brinner du för service och att ge varje kund det lilla extra. Du kommer att ha kunniga medarbetare och support av ekonomiska mallar och system som hjälp i ditt dagliga arbete. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligdags efter att nå "Bästa arbetssätt". Som person är du kunnig, driven, flexibel, noggrann och målinriktad.
Du bör också ha goda kunskaper om gällande riktlinjer så som "Mat och måltider inom hälso- och sjukvården". Du bör även vara bekant med kostdataprogrammet Aivo2000.
Inom Fazer arbetar vi efter våra värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete, nyckelord som vi tror är ett måste för att lyckas i ditt dagliga arbete.
Tycker du att det skulle vara stimulerande att vara en nyckelperson på en spännande arbetsplats? Då är detta något för dig!
Arbetet innebär att:
• ansvara för hög kvalitet på maten som lagas med omsorg
• ansvara för enhetens ekonomiska resultat
• ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
• ansvara för all beställning till köket
• vara med och utveckla menyer med anpassning till säsong
• vara med och leda den dagliga verksamheten
• du har övergripande ansvar för personal samt personalplanering
• tillsammans med restauranggruppchef utveckla och förnya verksamheten samt att upprätta, genomföra och följa upp strategiska och ekonomiska planer
• ha en öppen och nära dialog med kontaktpersoner på sjukhuset
Vi förväntar oss att du:
• har flera års ledarerfarenhet
• har utpräglat sinne för service
• har relevant utbildning och kunskap
• är strukturerad och stresstålig
• har god förståelse för köksekonomi
• har lätt för att kommunicera och samarbeta
• behärskar svenska i tal och skrift
• är flexibel och orädd att rycka in där det behövs
• har pondus men är ändå prestigelös
• har erfarenhet av egenkontroll samt datavana
• har erfarenhet i kostdataprogramet Aivo2000
Tjänsten är tillsvidare, heltid och arbetstiden dagtid, måndag till fredag. Helg och kvällsarbete kan förekomma.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.
Tillträde snarast.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta driftchef Jessica Wallgren på tel 070-227 74 05 eller
jessica.wallgren@fazer.com .
Din ansökan vill vi ha senast 2014-10-30. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Publiceringsdatum2014-09-12Arbetstider och omfattningHeltid, tillsvidare -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-10-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 1995606
Observera att sista ansökningsdag har passerat.