Fazer Food Service söker Kökschef med ambitioner till restaurang

Fazer Food Services AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Göteborg, Borås, Trollhättan, Varberg, Uddevalla eller i hela Sverige

Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Bageri & Konfektyr. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. Koncernens omsättning var närmare 1,6 miljarder euro år 2011 och antalet anställda cirka 15 200. varav 2 700 i Sverige.

Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.

Restaurangen är beläget centralt i Göteborg och serverar dagligen lunch och affärslunch till ca 550 personer, även catering förekommer. Fazer står för kvalitet, hög servicenivå och fokus på hälsa och välbefinnande.

Fazer Food service växer och söker därför nu en Köksmästare med stor passion för mat till vår nya restaurang.

Din viktigaste uppgift för restaurangen är att skapa en unik välkomnande atmosfär genom smakupplevelser och med dina kunskaper inspirerar du dina medarbetare genom entusiasm, nytänkande såväl i klassisk matlagning som i det nya köket. Vi söker dig som har ett gediget matintresse och följer med i branschens trender med bland annat hälsosam och ekologisk inriktning.

Du är en utåtriktad, kreativ och ansvarfull person med stort intresse för mat och besitter en vilja att utveckla restaurangens verksamhet.

Du kommer att vara den som ansvarar för kökets dagliga drift, fördelar arbetet, inköp/råvaror och planering av matsedlar, tillsammans med restaurangchefen även personal och egenkontroll via HACCP. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både à la carte och "fine dining" då delar av vår försäljning är affärslunch. Du ska ha ett ekonomiskt sinne, en god administrativ förmåga samt kunna använda dig av våra system som hjälp i ditt dagliga arbete. Genom flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara ett stöd i utvecklingen av vår restaurang och för våra medarbetare samt ha en förmåga att inspirera.

Vi ser gärna att du har stor branschvana och minst fem års tidigare erfarenhet som kökschefs samt att du har körkort.
Tjänsten ska tillträdas snarats möjligt och intervjuer sker kontinuerligt.

Månadslön
Efter överenskommelse.

Arbetstid
40 tim/veckan.

Vill du veta mera?
För ytterligare information kontakta: Restauranggruppchef Peter Hedman Telefonnummer: 0727 25 79 62

Fazer Food Service har kollektivavtal med Unionen.
Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström.
Telefonnummer: 0705 98 73 06, email: lotta.n.backstrom@fazer.com

Varmt välkommen att skicka din ansökan med personligt CV senast 2012-12-20

Publiceringsdatum
2012-11-28

Arbetstider och omfattning
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2012-12-20
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Peter Hedman

Företag
Fazer Food Services AB

Adress
Fazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm

Jobbnummer
1404212

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services AB: