Driven köksmästare till Högberga Gård! Direktrekrytering!
Majola Restaurangkonsult / Kockjobb / Lidingö
2017-04-20
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Driven köksmästare till Högberga Gård! Direktrekrytering!" (publicerad 2017-04-25) ⬅️
Visa alla kockjobb i Lidingö,
Solna,
Stockholm,
Danderyd,
Sundbyberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult i Lidingö,
Solna,
Stockholm,
Sundbyberg,
Järfälla eller i
hela Sverige Högberga Gård på Lidingö i Stockholm ligger högt och vackert beläget med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Hit välkomnas affärs- och privatgäster till fina konferenslokaler, avkopplande spa, hemtrevliga rum och framförallt en förstklassig restaurang. Bröllop, konferenser, weekends och fester hålls på gården och man bedriver även egen vinfabrik och eget microbryggeri.
Nu söker vi en ny köksmästare som vill vara med och driva Högberga Gård fortsatt framåt!
Högberga Gårds restaurang har höga ambitioner och drivs av ett skickligt team som skapar frukost, lunch och middag varje dag, samt brunch och afternoon tea på helgerna. Man arbetar enligt filosofin att maten ska lagas från grunden, med kärlek, och vara ett genuint hantverk med framhävda råvaror. Man tycker även att det är viktigt med hållbar matproduktion och så lite negativ miljöpåverkan som möjligt.
OM TJÄNSTEN:
Som köksmästare på Högberga Gård leder du teamet mot verksamhetens uppsatta mål samtidigt som du själv är operativ i matlagningen. Du har personal- och ekonomiansvar i köket men sitter även med i ledningsgruppen för hela gården och är därmed delaktig även i övriga delar av verksamheten. Vid intresse finns även möjlighet att vara involverad i aktiviteter kring gårdens matlagningskurser, vin- och ölproduktion och annat spännande.
I din roll kommer du att samarbeta mycket med Högberga Gårds gastronomiske ledare, Tommy Eriksson, som tillsammans med dig som köksmästare ansvarar för bl.a. planeringen och utvecklingen av menyn. Tommy lägger annars stor del av sin tid på sin roll som lagledare för det Svenska Kocklandslaget.
Som köksmästare kommer du att jobba dagtid såväl som kvällstid och helgtider, med utrymme för flexibilitet. Verksamheten håller stängt på röda dagar samt ett antal veckor under sommaren.
Den aktuella tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittar rätt person. Du blir anställd direkt av Högberga Gård efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.
OM DEN VI SÖKER:
Till denna tjänst söker vi dig som brinner för ditt yrke och är öppen, intresserad och driven! Eftersom köksmästaren på Högberga Gård spelar en viktig roll i framgången för verksamheten så är kreativitet och engagemang ytterligare två viktiga egenskaper hos dig som kandidat, tillsammans med social kompetens och goda ledaregenskaper. Du ska inspirera ditt team och gilla att utmana både dig själv och andra. Vidare behöver du vara organiserad och strukturerad och kunna planera för många olika typer av evenemang. Det är även viktigt att du är prestigelös, teamorienterad samt samarbetsinriktad.
Erfarenhetsmässigt vill vi att du har flera års erfarenhet från kockyrket och du bör ha haft minst en ledande position. Tycker du om att tävla med din matlagning så ges det utrymme för detta på Högberga Gård, resten av personalen hejar gärna på!
Detta är en lysande tillfälle för dig som letar efter en välkomnande och utvecklande arbetsplats där du får utrymme för din kreativitet! Är du rätt person för tjänsten så sök den idag!
Ansök direkt via vår hemsida eller maila till
therese.hedenstrom@majola.seVaraktighet, arbetstid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Publiceringsdatum2017-04-20Ersättning Lön enligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-05-12
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktTherese Hedenström
therese.hedenstrom@majola.seFöretagMajola RestaurangKonsult
AdressMajola RestaurangKonsult
Hesselmans Torg 5
13154 Nacka
KontorsadressHesselmans Torg 5, Nacka
Jobbnummer 3448522
Observera att sista ansökningsdag har passerat.