Delikatessansvarig till Sabis Fältöversten
Sabis AB / Chefsjobb / Stockholm
2022-03-23
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Delikatessansvarig till Sabis Fältöversten" (publicerad 2023-02-14) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök:
www.sabis.se Sabis Fältöversten på Karlaplan är Sabis största butik och en av Sveriges i särklass snyggaste och mest inspirerande. Vår butik är prisbelönt och har bland annat vunnit priser så som: "Årets Fiskavdelning" och priset som "Årets Matglädjebutik" flera gånger om. Sabis Fältöversten arbetar med färskvaror av hög kvalitet. Ostar och delikatesser från de bästa leverantörerna, hängmörat kött, färsk fisk och skaldjur och egentillverkade praliner. En hög servicenivå är genomgående i hela butiken. Våra gemensamma värderingar på Sabis är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
I vår manuella delikatessdisk har vi färdigmat, chark och kött till försäljning. Vi har ett nära samarbete med vårt butikskök. Som Delikatessansvarig ansvarar du för:
• Cirka 20 medarbetare (heltid och deltid)
• Budget
• Försäljning
• Schemaläggning
• Rekrytering
• Inköp
Vi arbetar för att ha Sveriges bästa kundmöte i vår butik vilket betyder att en stor del i ditt arbete kommer vara att utveckla våra kundproffs! I din roll som Delikatessansvarig rapporterar du till Teamchef Saluhall.
Vem är du?
• Vi ser helst att du har minst 3 års erfarenhet från en liknande tjänst
• Erfarenhet som kock eller kallskänka är meriterande men inget krav
Som ledare drivs du av att motivera medarbetarna och att ta vara på deras kompetens. Du är en förebild som vågar ta stort ansvar och är driven och målinriktad. Vidare är du är positiv, lyhörd, kreativ och nytänkande. Du trivs med att arbeta i team och att vara med och inspirera och utveckla dina medarbetare. Att du har en passion för mat ser vi som en självklarhet samt att du gillar att arbeta med människor och att stå i händelsernas centrum.
Publiceringsdatum2022-03-23Om tjänstenTjänsten är heltid. Varierande arbetstider dagtid samt en kväll i veckan och var 4:e helg.
Tillträde juni 2022 eller efter ök.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamchef Saluhall Christer Nilsson
christer.nilsson@sabis.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
• -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-04-23
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sabis AB (org.nr 556165-9888)
Arbetsplats Sabis
Jobbnummer 6466615
Observera att sista ansökningsdag har passerat.