Chef de Partie
Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Ce / Kockjobb / Stockholm
2011-03-09
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Chef de Partie" (publicerad 2011-08-08) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Ce i Stockholm Nu har Sverige fått ett nytt modernt kongresscentrum mitt i hjärtat av Stockholm. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 rum, restaurang, bar och gym.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
• Att säkerställa att samtliga riktlinjer följs utav vår Executive Chef
• Operativt arbeta i köket på ett sätt som motsvarar våra kvalitets- och lönsamhetskrav
• Ansvara för matlagning, förbereda och presentera olika rätter i samråd med Souschef
• Att aktivt arbeta med HACCP och Egen kontroll
DIN PROFIL:
Du har ett genuint intresse för matlagning och är mycket ambitiös med minst 3 års erfarenhet av en liknande position. Kandidaten har känsla för hög kvalitet vad gäller produkt och service. Vi ser att personen har god samarbetsförmåga, viljan att lära och anpassa sig till nya idéer och koncept. Den sökande bör vilja utvecklas samt växa inom Rezidor Hotel Group. Den sökande bör även ha en positiv inställning till kunder och medarbetare, "Yes I Can" attityd som är vår väletablerade vision. Vi vill att kandidaten har goda kunskaper i svenska och engelska så väl tal som skrift.
VI ERBJUDER:
• Ett utmanande arbete på ett ny öppnat kongress center samt hotell
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
• Anställningen är tillsvidare med en 6 månaders provanställning, heltid med oregelbundna arbetstider
• Tillträde omgående
För mer information om hotellet och kongressen se
http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholmObservera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan tas endast emot via
http://rezidor.vikarien.se/ledigaJobb.php senast 24/3-2011. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Rudi Wenger, Executive Chef,
rudi.wenger@radissonblu.comPubliceringsdatum2011-03-09KvalifikationerKörkortskrav• B (Personbil)
Arbetstider och omfattningHeltid Tills vidare
ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-03-24
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Ansökan sker via företagets webbplats.
KontaktRudi Wenger,
rudi.wenger@radissonblu.comFöretagRadisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre
AdressRadisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre
Nils Erikssons Plan 4
10132 Stockholm
Jobbnummer 871045
Observera att sista ansökningsdag har passerat.