Årehyddan Söker Kökschef
Årehyddan AB / Kockjobb / Åre
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Åre,
Krokom,
Östersund,
Strömsund,
Ånge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Årehyddan AB i Åre På morgonen en mysig fikastuga på fjället. På lunchen en klassisk backrestaurang med 200 sittplatser som erbjuder skidgästen en rejäl lunchmeny. På eftermiddagen en samlingsplats för upp till 500 festsugna afterskigäster med gemenskap, glädje och livemusik i fokus, på kvällen en perfekt lokal för abonnerade grupper!
Årehyddan ligger vid kanten av Stjärnbacken vid bergbanans mittstation och erbjuder frukost alternativt fika, skidåkarlunch samt Åres mest backnära afterskiscen och vid vissa tillfällen kvällsengagemang. Vi söker nu glödande fans som arbetskamrater.
Gästen står i fokus, där du kommer jobba tätt med vår restaurangchef John Bakker och övrig ledning. Vi förväntar oss att du bidrar med din kompetens och personlighet i teamet för att skapa arbetsglädje. I gengäld lovar vi en stimulerande arbetsmiljö och personlig utveckling för dig i vårt sällskap under säsongen.
Visstidsanställning 5 - 6 månader. Fast månadslön
Tjänstens syfte:
• Att säkra den dagliga driften för restaurangens kök samt att utveckla driften genom "on-the-job-training". Du ingår i företagets operativa ledningsgrupp och ansvarar för köksverksamheten.
Kvalifikationer för tjänsten:
• Stor vikt la?ggs pa? personlig la?mplighet samt att du har erfarenhet av operativt köksarbete
• Som person a?r du trygg i dig sja?lv och i din chefsroll.
• Du har ett kommunikativt ledarskap och fo?rma?ga att skapa teamka?nsla och tillfo?ra entusiasm.
• En stor social kompetens a?r no?dva?ndig da? du kommer att ha ma?nga kontakter ba?de med enskilda och grupper, internt och externt.
• Du har la?tt fo?r att arbeta i na?ra samverkan med andra, men det a?r ocksa? viktigt att du kan arbeta sja?lvsta?ndigt - att du a?r strukturerad och kan ta egna initiativ.
Tjänstens arbetsuppgifter :
• Köpa in, tillaga och säkerställa mat gentemot kund.
• Ansvara för att egenkontrollen sköts.
• Hålla en kalkylerad budget på maträtterna för bästa marginal till företaget.
• Minimera svinn.
• Ansvara för den dagliga driften i kök och dess kringområden.
• Kvalitetssäkra producerade produkter.
• Sätta rutiner för köket och varuflödet.
• Följa upp och säkra att rutinerna efterföljs via arbetsmetoden "on-the-job-training".
• Sätta scheman
• Leda och koordinera personal inom verksamheten, inkluderat vaktmästare
• Finna personal samt genomföra intervjuer. Rekommendera personal för anställning till närmsta chef.
• Säkra att stationerna är bemannade med kompetent personal.
• Genomföra medarbetarsamtal.
• Genomföra uppgifter i Caspeco såsom exempelvis tidsjustering, & attestering av personal, prognostisering av omsättning & tidsbehov.
• Följa upp förbrukade timmar utifrån Caspeco rapportering, varje dag.
• Hålla Personalkostnad under överenskommet mål. Rapportera avvikelser veckovis.
• Ta beställningar från leverantörer kopplat till köket.
• Beställa reparationer
• Upprätthålla egengjorda recept samt inventering i verktyget MOR ONLINE.
• Skriva dagbok varje dag med antal sålda per rätt, exempelvis. Analog bok.
• Kvalitetssäkra levererade produkter, om behov reklamera till leverantör.
• Kritiskt granska och prispressa de 20 största produkterna.
• Följa upp och optimera arbetet som vaktmästaren gör
• Attestera berörda leverantörsfakturor och att priserna är korrekta.
För inspiration se mer info på:
AREHYDDAN.SE # YOUTUBE # FACEBOOK # INSTAGRAM #
Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 5 - 6 månader
Publiceringsdatum2017-08-17Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-09-17
Kontaktpeter@arehyddan.seFöretagÅrehyddan AB
AdressÅrehyddan AB
Box 144
83013 ÅRE
KontorsadressStjärnbacken 3
Jobbnummer 3647101
Observera att sista ansökningsdag har passerat.