Är du vår nya Restaurangchef i Hörte?
Skog, Hav & Slätt AB / Kockjobb / Skurup
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Skurup,
Svedala,
Ystad,
Sjöbo,
Trelleborg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Skog, Hav & Slätt AB i Skurup,
Trelleborg,
Malmö eller i
hela Sverige Restaurangchef i Hörte med start 2020-03-01. Tjänsten är heltid, (med årstimbank). Vi anställer bara kvalificerad och meriterad personal, relevanta referenser är ett krav.
DU SOM SÖKER:
Du är självgående, har stor ansvarskänsla och koll på läget när tempot är högt - det tar vi för givet.
Utöver en positiv inställning, stor erfarenhet från branschen och liknade uppdrag, har du någon form av sommelierutbildning, några år på restauranggolvet i benen och talar bra engelska, (fler språk är meriterande). Du är resultatinriktad och har god ekonomisk förståelse samt lätt för att leda och inspirera andra människor. Personen som enkelt ser lösningar och hittar nya vägar och blir det naturliga navet i vår verksamhet.
TJÄNSTEN:
I rollen som restaurangchef i Hörte har man ett strukturerat sätt och en positiv inställning som smittar av sig på gäster och medarbetare. Tjänsten innebär att man ansvarar för den dagliga driften tillsammans med köksmästaren, sommelieren och i tätt samråd med VD. Ditt fokus ligger på det dagliga gästarbetet, men tjänsten innebär även administrativa uppgifter som övergripande ansvar för mail, bokningar, budget, personal, schemaläggning, tidrapportering och beställningar.
OM OSS:
I Hörte driver vi två verksamheter som är varandras motpoler.
Hörte Brygga: Av lokala råvaror, en stor portion kärlek och med gamla beprövade metoder skapas mat för delning. Vi erbjuder en lättillgänglig, (går inte att boka) kvarterskrog mitt på den skånska myllan där allt är okomplicerat och enkelt, men framförallt jävligt gott!
Köksbordet: En kock, en sommelier, en meny & tio platser. I det vitkalkade garnhuset i Hörte Hamn bjuder vi in till Köksbordet. Ni sitter tillsammans i vårt kök där Robert Hägg eller Martin Sjöstrand lagar en större mängd mindre rätter på dagens skörd av råvaror. Vi lever med bygden och skörden kommer från det vilda, samt från våra lokala samarbeten med ambitiösa bönder och odlare. Menyn är levande, alltid skiftande och styrd av dessa råvaror. Vinylen spelar, det är stökigt och härligt den höga ambitionen i köket till trots. Drycken väljs med omsorg. Den kommer från likasinnade småskaliga hantverkare som presterar kvalitet genom passion och i harmoni med de förutsättningar som ges på den plats där de verkar. För er skull har vi endast tio platser, en sittning och en meny per kväll.
Året i Hörte följer gästflödet. På vår och sommar har vi massor att göra och då är det öppet varje dag, dels som Hörte Brygga och dels som Köksbordet. På höst och vinter är det mindre rörelse på landsbygden och då har vi öppet tors-lör kväll i form av Köksbordet. Under januari/februari när risken är överhängande för att bli insnöade stänger vi verksamheten och du får välförtjänt semester.
Välkommen till oss i Hörte Hamn.
Publiceringsdatum2019-10-29Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-12-15
AdressSkog, Hav & Slätt AB
Dybäck 465, Hörte
27454 SKIVARP
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Restaurangchef".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Skog, Hav & Slätt AB (org.nr 556923-2464)
Dybäck 465, Hörte (
visa karta)
274 54 SKIVARP
Tillgång till bil För detta jobb krävs att du har tillgång till en egen bil.
Körkort För detta jobb krävs körkort.
Ansökan E-post:
emma@hortebrygga.se Arbetsplats Hörte Brygga
Jobbnummer 4891369
Observera att sista ansökningsdag har passerat.