Tekniska Museet söker efter hovmästare
Stiftelsen Tekniska Museet / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stiftelsen Tekniska Museet i Stockholm Vår ambition är att bli en av de mesta hållbara restaurangerna på Djurgården. På ett pedagogiskt och lekfullt sätt jobbar vi med miljöfrågor både i kök och matsal. Vi levererar allt ifrån små konferenser till stora event, daglig lunchservering och toppar med fullt hus på skolloven. Med öppettider både dag- och kväll riktar sig museet till såväl barnfamiljer, skola studenter, allmänbesökare, kvällsbesökare och företag.
Om jobbet
Naturligtvis bygger även vår restaurang på innovation och hållbarhet. Grundtanken är att använda förnybara resurser, ta tillvara på hela råvarorna och återanvända avfallet. För att lyckas med detta, krävs kunnig och dedikerad personal som har ett starkt engagemang för uppgiften och ett fokus på att arbeta med innovativa leverantörer.
Du kommer att arbeta i ett väl sammansvetsat team under vår restaurangchef som har det övergripande ansvaret för matsalen.
Du kommer att vara vår arbetsledare på golvet för restaurangbiträdena och bland annat organiserar deras arbete och med deras schemaläggning och ser till att tillräckligt med personal finns vid varje arbetspass. Du kommer även hjälpa till att utveckla nyanställd personal och se till att våra regler och rutiner är kända och följs. Som hovmästare tar du emot förbeställningar och sköter arrangemanget vid stora som små event i samband med vår eventavdelning.
Om dig
Som person är du positiv, initiativrik och stresstålig med en utpräglad servicekänsla. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och är bra på att hitta lösningar. Du sätter alltid våra gäster främst, men det är din personlighet som kommer fälla avgörandet. Hos oss är det människorna som gör skillnad, vi letar efter starka karaktärer med sprudlande energi.
Vi vill att du som söker har:
Flerårig erfarenhet av likande roller, gärna från likvärdiga restauranger.
Vana av att jobba självständigt och i grupp och trivs med att leda och fördela arbete.
Erfarenhet av att leda en stor och ungarbetsgrupp och att introducera och lära upp nya medarbetare.
Vi ser gärna att du har ett gediget intresse och kunskap av hållbarhetsarbete då restaurangen är KRAV-certifierad.
Intresse av matekonomi.
Du behöver tala flytande svenska och restaurang engelska för att kunna möta våra besökare och medarbetare. Andra språk ser vi som meriterande.
Anställningens omfattning
Anställningen är på deltid efter överenskommelse och som inleds med en provanställning på sex månader. Tjänstgöring sker enligt schema som innebär tjänstgöring, dagtid/kvällstid och helger.
Tillträde efter överenskommelse.
Löneform: Månadslön.
Ansökan och frågor
Ansökan och frågor skickas till
restaurang@tekniskamuseet.seGranskning av inkomna handlingar och urval till intervjuer sker kontinuerligt.
Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.
Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund samt olika funktionsvariationer hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.
Så behandlar vi personuppgifter
För att Tekniska museet ska kunna hantera din ansökan som du skickat in, genomföra intervjuer och fatta beslut i ett rekryteringsförfarande måste vi behandla vissa personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-11-20
E-post:
restaurang@tekniskamuseet.se Omfattning Detta är ett deltidsjobb.
Arbetsgivare Stiftelsen Tekniska Museet Museivägen 7 (
visa karta)
115 27 STOCKHOLM
Arbetsplats Tekniska Museet
Jobbnummer 8154126
Observera att sista ansökningsdag har passerat.