Stockholms vassaste kallskänka?
RestaurangAssistans i skandinavien AB / Kockjobb / Stockholm
2017-12-05
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Stockholms vassaste kallskänka?" (publicerad 2018-03-14) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos RestaurangAssistans i skandinavien AB i Stockholm,
Göteborg,
Malmö eller i
hela Sverige Om RestaurangAssistans
RestaurangAssistans är Sveriges största företag inom bemanning och rekrytering för Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.
www.restaurangassistans.se Om tjänsten
Är du en klassiskt skolad kallskänka som behärska allt från sillar till maränger och känner dig trygg med all typ av matlagning i det kalla köket? Då har vi ett spännande och varierande jobb för dig!
Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller relevant lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Du har stor möjlighet att bestämma ditt eget schema.
Individuell lönesättning med god ersättning.
Varaktighet, arbetstid
Deltid - Enligt överenskommelse Tillsvidare
Publiceringsdatum2017-12-05ErsättningEnbart provision
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-01-07
Ange följande referens när du ansöker: 58
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktRobin Gesang
robin@restaurangassistans.se 08-12033979
FöretagRestaurangAssistans i Skandinavien AB
AdressRestaurangAssistans i Skandinavien AB
Tulegatan 55
11353 Stockholm
KontorsadressTulegatan 55
Jobbnummer 3837542
Observera att sista ansökningsdag har passerat.