Souschef till Saluhallen
Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
2025-03-25
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg Ett vanligt jobb. Fast mer wiiie!
Att arbeta på Liseberg är att vara en del av en upplevelse. Alla olika yrkesroller samarbetar för att ge små och stora gäster en dag de kommer att minnas länge. Och samtidigt som du sprider glädje får du värdefull erfarenhet, en trygg arbetsplats och massor av trevliga kollegor. Alltså nästan som vilket jobb som helst. Fast på Liseberg får du också glädjetjut i Helix, skruvade rutschkanor, snurriga karuseller och magiska miljöer. Helt enkelt lite mer wiiie.
Till vår restaurang Saluhallen behöver vi en souschef till vårt köksteam.
Vi söker dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker?
Restaurang Saluhallen
På Liseberg Grand Curiosa Hotel har vi ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. I Saluhallen står läckra maträtter från när och fjärran uppdukade sida vid sida- här landar hela världen på din tallrik! Saluhallen har möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små hittar sina favoriter. Allt som allt står verksamheten för variation och bredd, vilket ställer krav på såväl kökets arbetsledning som medarbetare!
Så ser en vanlig dag ut
Souschefens främsta uppgift är att fungera som Head Chefs högra hand. Vid Head Chefs frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i rekrytering samt har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.
Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat och är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö. Som en del av kökets arbetsledning förväntar vi oss att du tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och kollega samt inspirera till kompetenshöjning. Du kommer att arbetsleda både van restaurangpersonal och nyutbildade medarbetare, ja, även oerfarna kollegor. Ditt uppdrag blir därför att coacha och vägleda varje medarbetare så att hen kan växa, trivas och utvecklas.
Passar vi ihop?
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, alternativt annan relevant erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar och råvarubeställning som menyplanering. Vi värdesätter även om du har erfarenhet från hotellkök. Hos oss är tempot högt, och du bör vara beredd att hantera stora volymer gäster och beställningar.
Du arbetar ansvarsfullt och med som mål att leverera en högklassig matlagning samt har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror. Vi förutsätter att du är en riktig duktig matlagare som gentemot dina kollegor är en tålmodig och motiverande arbetsledare som med hjärta och klokhet finns tillhands som förebild och inspiratör.
Du är en i gänget
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som souschef på Liseberg Grand Curiosa Hotel!
Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 13 april. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.
Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Head Chef Johan Ackebo på telefon 031-766 74 54 eller 0706-563717.
Ta första steget och skicka in din ansökan!
Ersättning Fast lön
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2025-04-13
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "2025/36".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Liseberg AB (org.nr 556023-6811)
Arbetsplats Liseberg Grand Curiosa Hotel
Kontakt Johan Ackebo
0706-563717 Jobbnummer 9244160